ALEKS IZVADILA SILIKON IZ USANA, A SAD I OVO! Dejanova devojka donela ODLUKU da promeni sve iz korena, evo kako sada IZGLEDA!

Showbizz

ALEKS IZVADILA SILIKON IZ USANA, A SAD I OVO! Dejanova devojka donela ODLUKU da promeni sve iz korena, evo kako sada IZGLEDA!

Jedan od najvećih problema Aleksandre Nikolić u “Zadruzi 5” bila je njena frizura, tačnije nadogradnja kose koja joj je smetala. Bivša zadrugarka se više puta žalila svom dečku Dejanu Dragojeviću na ovo i molila ga da traži zadatak od Drveta mudrosti, kako bi njen frizer ušao u kuću i sredio joj frizuru.

Nikolićeva je posetila frizera i odlučila da skine nadogradnju, a društvo joj je pravio Dejan, koji se igrao sa njenom kosom. Ona se, naime, ošišala na paž, a koliko je bila zadovoljna rezultatom, govori i to što posle šišanja nije mogla da sakrije osmeh na licu, a ni da prestane da se slika. Aleks je svoje iskustvo podelila i sa pratocima na Jutjub kanalu, gde pokazala ceo proces, te priznala da je nadogradnju skinula posle deset godina.

Inače, ona je pre nekoliko dana odlučila da izvadi i silikone iz usana.

– Došla sam da topim biopolimer i silikon iz usana i da malo osvežim konture i lice – rekla je Aleksandra, a Dejan se nadovezao:

– Jedva čekam da izvadi usta, imaće tanka usta. Ide i obrve da skida sa laserom, neće imati bananice. Ovo je moje najlepše oko na svetu.

– Osećam se kao bolesnik… Sad su mi natečena usta, ali biće lepša. Dejan mi je da da radim konture. Idem opet kod doktorke da mi stavi to bolje – rekla je kroz smeh Nikolićeva.

– Hoće da radi “jawline” (engl. vilica), a ima lepe crte lica, rekao sam joj da ne bude u beogradskom kalupu – dodao je Dragojević. Kurir.rs