MARIJA KULIĆ UDARILA NA SAŠKU KARAN! Nišlijka pobesnela: Ne spavamo i ne jedemo, kako može da pljuje dok se neko BORI ZA ŽIVOT?!

Showbizz

MARIJA KULIĆ UDARILA NA SAŠKU KARAN! Nišlijka pobesnela: Ne spavamo i ne jedemo, kako može da pljuje dok se neko BORI ZA ŽIVOT?!

Marija Kulić, majka rijaliti zvezde Miljane Kulić prokomentarisala je objavu pevačice Saške Karan u kojoj je napisala da je Miksi umrla, a nakon toga je objasnila o čemu se zapravo radi.

Na tu temu, sada se oglasila Marija Kulić, besna i zgrožena pevačicinim postupkom:

– Ta žena je za Toponicu! Po nju, stvarno, treba da dođe policija i odvede je u ludnicu, da je psihijatri ispitaju i zatvore! Možda je opasna za okolinu, ako je spremna da objavi nešto tako. Sram je bilo! Ima i ona ima bolesno dete koje ima problema sa srcem. Tako da se igra sa informacijama o mom detetu koje se bori za život!? To može samo zla i nenormalna osoba. Ta žena se stalno “kači” na moju Miljanu, ne znam zašto. Kako možeš da pljuješ po nekome dok se taj neko bori za život?! Zgrožena sam, zaista – rekla je Marija ljuto i vidno uznemireno, pa je priznala kako se ona trenutno oseća:

– Nije mi dobro, pogotovo kada sam videla ovo. Mi niti spavamo, niti jedemo, samo čekamo da nam jave da li je Miljana dobro. Nemam reči za lekare u Beogradu i Nišu, sjajni su. Brinu o njoj sve vreme, svaka im cast! Nigde nisam videla ovakvu bolničku negu kao ovde – rekla je Marija, pa otkrila da li se čuje sa ćerkom:

– Nažalost, nemam nikakvu komulikaciju sa njom, jer su telefoni strogo zabranjeni, ali me doktori redovno obaveštavaju o njenom zdravstvenom stanju. Samo da ona bude dobro, sve ostalo ćemo lako. Kurir.rs/Informer