MILJANA POSTALA AGRESIVNA, LEKARI JOJ DAJU SEDATIVE DA BI SE SMIRILA: Kulićeva opet pravi haos i od osoblja traži SAMO JEDNU STVAR

Showbizz

MILJANA POSTALA AGRESIVNA, LEKARI JOJ DAJU SEDATIVE DA BI SE SMIRILA: Kulićeva opet pravi haos i od osoblja traži SAMO JEDNU STVAR

Drama povodom zdravstvenog stanja Miljane Kulić i dalje se nastavlja. Kako smo saznali, njeno zdravstveno stanje je još uvek kritično, ona je svesna i komunikativna, ali ne prestaje da traži cigarete. Zbog toga je histerična i agresivna, pa medicinsko osoblje mora da joj daje sedative kako bi se smirila.

Tokom jučerašnjeg dana oglasila se i njena majka Marija Kulić, koja je u jutarnjim satima došla u Klinički centar Srbije kako bi od lekarskog osoblja saznala nove informacije o zdravstvenom stanju svoje ćerke.

– Miljana je mnogo uznemirena i uplašena, kako i ne bi bila. Za razliku od drugih pacijenata na odeljenju, ona je svesna svega, svesna je i gde je, a dodatno je uznemirava to što oko sebe gleda druge pacijente u teškom stanju. Jako je uznemirena, a tamo nema ni nas, nema nikog svog. Doktori su sjajni, stvarno reči nemam, non-stop sam na vezi sa njima. Toliko su ljubazni, ništa im nije teško da mi kažu, da mi objasne – rekla je Marija, pa dodala:

– Sada sam sa doktorkom pričala, Miljanino stanje je nepromenjeno, kao i u Nišu. Najveći problem je ta tromboza stomačnih vena, sve vreme intravenski prima propisanu terapiju. To daje rezultate, ostali parametri su joj dobri, ti neki parametri padaju polako nakon operacije.

Podsetimo, Miljani se zdravstveno stanje iskomplikovalo posle operacije želuca na privatnoj klinici u Turskoj. Nekoliko dana kasnije hitno je primljena u niški Klinički centar, gde joj je izvađena slezina, a potom je prebačena u beogradski Urgentni centar, gde je i dalje u šok-sobi. Kurir.rs/Lj.S.