Gradskoj ribi doveli ste seljaka iz Medveđe, cijepam ugovor: Mlada u emisiji pobjegla i napravila skandal kad je vidjela budućeg muža!

Magazin

Gradskoj ribi doveli ste seljaka iz Medveđe, cijepam ugovor: Mlada u emisiji pobjegla i napravila skandal kad je vidjela budućeg muža!

Gordana Anđelković napravila je pravu dramu u emisiji kada nije željela da se uda za gospodina kog su joj “namjestili”. Učesnica ovog šoua bila je uvrijeđena kada se pojavio muškarac koji joj se nimalo nije dopao, pa je insistirala da se njen lik ne prikazuje u emsiji.

Gordana je priznala da je impulsivna i da “uči da kontroliše bijes”, ali nije uspjela da iskontroliše ponašanje kada je vidjela mladoženju, upitala ga odakle je, a kada je Miloje Jovanović rekao “iz Medveđe”, mahnula rukom i rekla “ćao”.

“Nemoj da se uvrijediš, ali izvini, moje je da kažem nisi moj tip, ne sviđaš mi se i to je to. Nisi iz Beograda, ne sviđa mi se tvoj stajling”, nakon čega se izdrala na voditeljku:

“O čemu si ti mislila kada si vidjela njega i vidjela mene?! O čemu si mislila, majke ti”, vikala je Gordana. “Da si bacila pasulj boljeg bi izabrala. Što ti ne ideš na piće s njim, idi ti?!”

“Pa šta mu fali” pitala je voditeljka, da bi ova nastavila da bijesni:

“Ništa mi se ne sviđa, apsolutno ništa. Sestro, nismo na istom nivou. Pa je l’ vidiš mene, vidiš njega?! Ja gradska riba, a vi mi doveli ljaljana iz Medveđe”.

Mlada je u jednom trenutku i priprijetila voditeljki: “Da brišete ovo, neću da me prikazujete, tužiću vas majke mi”. Kada je voditeljka u emisiji “Brak na neviđeno” pokušala da je umiri, rekla je “Neću da se pojavljujem u ovoj glupoj emisiji!”, a potom izletjela iz sale za vjenčanja. kurir.rs