ASTROLOZI OTKRILI ŠTA VAS ČEKA DO KRAJA 2022. GODINE: Prognoza za sve znakove Zodijaka

ASTROLOZI OTKRILI ŠTA VAS ČEKA DO KRAJA 2022. GODINE: Prognoza za sve znakove Zodijaka

Jarac: Kao i uvijek, vi znate što želite, a iza vas je zahtjevan period u kojem ste to osvijestili još jače. Nastavit ćete na tim temeljima. Možda će se pojaviti poneko iskušenje, no uz vaš dobar plan, sve će proteći uredno. Očekujte neočekivano, ali dobro po vas. Vodenjak: Izdržite mirom i strpljenjem sve što vam bude dolazilo na put. Ostanite sabrani, a ako vam naiđu loše ili tužne misli, svakako se sjetite one “Udri brigu na veselje” i potražite društvo ili humoristične sadržaje. Tada će sve biti lakše.

OVAN

LJUBAV: Tijekom ovog perioda vi ćete iz dana u dan postajati sve smireniji, veseliji, otvoreniji prema svijetu oko vas. S takvim pristupom sami ćete sebi otvarati i mnoga ljubavna vrata. Vaš privatni život odvijat će se uredno i stabilno. Ako ste već u vezi, ona će biti kvalitetna, a vi ćete u njoj zaista uživati. Ako ste još sami, bit ćete otvoreni za ljude i događaje i nećete se osjećati usamljeno. Male tuge mogle bi biti povezane s vašim prijateljstvima, no ne dopustite da iste utječu na vas same. Ono što nije vaš problem, otpustite i prihvaćajte stvari kakve jesu. Vaša poduzetnost, pozitivan duh i snaga sigurno će razvedriti i nekog vašeg zabrinutog prijatelja (prijateljicu). Venera vam je sklona od 12.8. do 6.9., te opet od 17.11. do 11.12.

KARIJERA: Pred vama je period velikih mogućnosti. Planeti će podržavati vaš rast, napredovanje i unutrašnji razvoj. Možda nećete sve doživljavati baš tako jer će vam Saturn iz Vodenjaka ponekad postavljati ozbiljnosti povezane s društvom ili ćete svoja postignuća mjeriti vrlo strogim kriterijima. Olabavite, sve je u redu. Štoviše, do 29.10. Jupiter će tranzitirati vaš znak i otvoriti vam brojne prilike na mnogim područjima. Otvorite oči i uši, mnogo toga će se pokrenuti, a na vama je da učinite ono što je najbolje za vas. Nema više prepreka, sad dolazi vrijeme zasluženih pobjeda, no i vaše novostečene zrelosti.

ZDRAVLJE&SAVJET: Najbolji savjet za vas je da ne letite pred rudo i da svaku situaciju sagledate u svoj njenoj mogućnosti. Jer njih će biti mnogo. Tako ćete izvući ono zaista najbolje. Zdravlje će vas služiti dobro, neće biti većih turbulencija, a vaše raspoloženje će biti većinom vedro.

BIK

LJUBAV: Vaš će se ljubavni život odvijati uhodano i mirno. Ipak, s obzirom da se eklipsa događa 25.10. u vašem znaku u tom periodu ćete biti u određenim iskušenjima, bilo da ćete se morati postaviti na nov način, bilo da će cijela vaša privatna situacija zahtijevati određene promjene. Ne brinite, samo ostanite trezveni i odluke donosite dan, dva nakon pomrčine. Slušajte sebe, svoj unutrašnji glas u miru i on će vam biti sasvim dobar putokaz. Dani dobri za ljubav kad vam je Venera naklonjena bit će od 6.9. do 30.9., te opet od 11.12. do kraja godine.

KARIJERA: Sve do sredine ljeta morat ćete balansirati između starih i novih mogućnosti. Ako vam se ponekad učini da ne možete pomiriti dvije sasvim različite opcije (uglavnom će se raditi o novim ili starim tehnologijama, invenciji ili tradiciji, ili pak slobodi rada i krutim autoritetima), pokušajte biti diplomat i naći kompromis ili pak činiti to što trebate naizmjenično (ako je moguće). Od 21.8. pa sve do kraja godine sve će to biti lakše, uspijevat ćete usuglasiti spomenute različitosti ili će se sve razbistriti, a vi ćete raditi učinkovitije i s dosta truda za zaradu na duge staze, no s rezultatima. Nemojte ništa na poslu shvaćati osobno, nego se držite profesionalnih standard i sve će biti u redu.

ZDRAVLJE&SAVJET: Pazite da ne brzate s odlukama i životnim promjenama pod svaku cijenu. Frustracije pobjeđujte humorom.

BLIZANAC

LJUBAV: Ništa posebno senzacionalno niti kardinalno novo neće se događati na vašem ljubavnom nebu u ovom periodu. Bit će ljubavi, događaja i doživljaja, a vi ćete kroz njih proletjeti onako kako samo vi znate – uz puno priče, smijeha i s ponekom dobronamjernom provokacijom. Zbog dugog boravka Marsa u vašem znaku u drugom dijelu godine mogli biste preuzeti inicijativu na ljubavnom planu, no pazite da ne pretjerate, a pogotovo na riječima. Sjetite se da djela govore vise od riječi i kad budete frcali od viška energije, učinite neki potez (bio to pristup, zagrljaj ili što vam već dođe) prema dragoj osobi tako da se i ona osjeća ugodno. Nema potrebe za suvišnim raspravama, ponekad je bolja tišina. Venera vam je sklona posebno od 30.9. do 24.10.

KARIJERA: Ovaj period će donijeti neke promjene ili nove mogućnosti. Na vama je da pametno iskoristite ono što se otvara ili nudi, a dalje će sve ovisiti o vašim sposobnostima. Neće vam biti teško raditi jer će nakon 21.8. Mars ući u vaš znak i tu ostati prilično dugo (dulje nego obično), odnosno sve do kraja godine. Imat ćete snage za dvoje, no pazite da ne pregorite i ne zaboravite na redovne stanke. Jupiter i Neptun u vašoj prirodnoj 10. kući karijere dobar dio godine donosit će mogućnosti zabluda ili nejasnoća pa se potrudite da uvijek imate čiste račune i jasan i jednostavan odnos sa šefom.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne pretjerujte ni u čemu, te nastojte mirom i razumom održati zlatnu sredinu kako u ponašanju, tako i u životnom stilu. Slušajte sebe iznutra i već ćete brzo znati da li je vrijeme da stanete ili da nastavite, bilo to hrana, kretanje, komunikacija. I onda će sve biti super.

RAK

LJUBAV: Zahtjevni period u privatnom životu je iza vas. Bit će ovo vrijeme introspekcije, mirenja kako sa sobom, tako i sa situacijom ili nekim osobama od kojih ste se bili distancirali. Zakopavanju svih ratnih sjekira pomoći će i dobar Jupiter. Vaš osjećajnost i empatija doći će do izražaja na najbolji mogući način. Veze će se produbiti i dobiti na kvaliteti, a vi postati postati potpuno svjesni njihovog dobrog utjecaja na vas. Većinu vremena bit ćete dobro, a eklipsa u vašem 5. polju ljubavi i djece 25.10. donijet će neke novosti, no generalno sve će biti u redu. Dobra Venera oplemenit će vas posebno do 12.8., te od 24.10 do 17.11.

KARIJERA: Većinu vremena imat ćete prilike proširiti svoje horizonte, otići na profesionalno usavršavanje ili jednostavno otkriti i dobiti nova saznanja. Oni koji još uče, a naročito studenti, imat će lijepe uspjehe na ispitima i vježbama kojim će se zaista moći pohvaliti. Bit će onih među svima vama koji će napokon otputovati na neku destinaciju koju su oduvijek željeli posjetiti, a neki će to povezati i s poslom. Također je dobro postavljena poslovna suradnja s inozemstvom. Ono gdje trebate biti oprezni jest direktna podrška drugih ljudi, jer ćete većinu svega morati odraditi sami, no uz dobre tranzite, vama to neće teško pasti. Bit će ovo sasvim dobar poslovni period.

ZDRAVLJE&SAVJET: Krv, znoj i suze su iza vas, a svakim danom ćete osjećati kako se nešto oslobađa i otvara. Budite budni i mirno ulazite u nove situacije, te ostanite ono što zaista jeste. Ne pokušavajte biti netko drugi, jer vam to svakako nije potrebno.

LAV

LJUBAV: Vaši osobni odnosi su u glavnom fokusu. Od vas će se zahtijevati prilagođavanje, trezvenost, zrelost i otvorenost za kompromise. Budite mudri i taktični, jer ćete tako proći daleko bolje nego da namećete svoj stav. Ipak će vam biti lakše nego u prvom dijelu godine. Ostali tranziti na vaš privatni život bit će više manje uredni, tako da će najviše o vama i vašem pristupu ovisiti kako ćete se osjećati i u konačnici kako ćete proći u vezi. Držite se one “Strpljen, spašen” i budite kooperativni. Uvažavajte mišljenje druge strane i vaš će se odnos razvijati. Venera vam je dobro postavljena posebno od 12.8. do 6.9., te još od 17.11. do 11.12.

KARIJERA: Ako radite posao koji uglavnom ovisi samo o vama ili radite sami, možete očekivati miran period uz povremene prolazne trzavice između vas i šefa ili nekog autoriteta. Naučite se tada ako treba i poniznosti, jer ćete tako proći bolje. Ako je pak vaš posao povezan s drugima i suradnjama, očekujte da će biti turbulentno. Bit će faza kad će vas drugi podržavati svom snagom i otvoreno, što će vam davati dobar vjetar u leđa, no također će biti faza kad će se nastojati distancirati od vas i koji put vas ostavljati na cjedilu da sami rješavate što treba. Prihvatite obje situacije i znajte razlučiti kad je nastupila koja, jer ćete ako to uspijete, znati što vam je činiti i odraditi najbolje sve što treba.

ZDRAVLJE&SAVJET: Čuvajte se stresa. Najbolje ćete se osjećati ako redovno prakticirate neku tehniku relaksacije ili pak redovnim šetnjama na zraku ili kroz prirodu ojačavate imunitet.

DJEVICA

LJUBAV: Vaši kriteriji i procjene povezani s privatnošću će biti pomalo iluzionistički. Planeti će vam sigurno otvoriti neke lijepe ljubavne prilike za udruživanja, no vama samima nedostajat će realna procjena istih. Kad budete uživali, pokrenite brzo i svoj analitički nerv kako biste uvidjeli koliko živite u mašti, a koliko u stvarnosti. Da, uživajte, ali ne zaboravite na stvarnost i sve će biti odlično. Oslanjajte se na svoju intuiciju. Venera će pokrenuti ljubavne događaje posebno od 6.9. do 30.9. (kad je u vašem znaku), te opet od 11.12., do kraja godine.

KARIJERA: Očekuju vas određena iskušenja bilo u vašim odnosima s kolegama, bilo u samom procesu rada. Vjerojatno ćete se morati prilagođavati. Ne očekujte savršenstvo, nego budite spremni na kontinuiran i dugotrajan sistemski rad. Kao vrijedan znak, vi ćete sve to dobro izdržati. Ponekad ćete poželjeti poletjeti i nekamo pobjeći, no ništa od tog. Sve će ostati na razini mašte. Dug boravak Marsa (od 21.8. do kraja godine) u vašem prirodnom 10. polju karijere sigurno će donijeti dodatne aktivnosti i vaš pojačan angažman u poslu, a mogući je i poneki sukob s nadređenima. Držite se profesionalnosti i sve će biti dobro.

ZDRAVLJE&SAVJET: Tijekom ovog perioda važno je biti realan i sagledavati činjenice, jer će vas samo takav pristup voditi ka zadovoljstvu. Manjak energije zbog Marsa u Blizancima u drugom dijelu godine nadomjestite češćim kraćim stankama i ekonomizirajte sa svojim snagama.

VAGA

LJUBAV: Vaše ljubavno nebo većinu vremena bit će čisto, a vi mirni. Neće biti nekih većih turbulencija niti promjena, no to ne znači da neće biti ljubavi. U njoj ćete uživati tiše, skladnije, bez puno pompe. Oni koji već jesu u vezama, iste će najvjerojatnije još više učvrstiti, a samci će izlaziti s mjerom i bez pritiska da nekog baš moraju upoznati. Drugim riječima, sve će se odvijati prirodno, a vi ćete biti neopterećeni slijedom događaja u osobnom životu. Vaš planet Venera obogatit će vaš ljubavni život od 30.9. do 24.10.

KARIJERA: Možete očekivati situacije u kojim ćete trebati promijeniti bilo pristup novcu, bilo da ćete promijeniti način zarade, a isto se može odnositi i na nov način dobivanja podrške drugih. Većinu vremena će ozračje na radnom mjestu biti po vas ugodno, a također i odnosi s kolegama, posebno s podređenima, ako ih imate. Dug boravak Marsa u Blizancu (od 21.8. do kraja godine) dat će vam dodatnu konstruktivnu energiju i neće biti zadatka koji ne biste obavili besprijekorno. Mogući su rezultati koji će se dugo pamtiti.

ZDRAVLJE&SAVJET: Odlični tranziti po zdravlje i kondicijsko stanje na vaš znak učinit će vas spremnim na svako moguće poduzimanje. Mnoge Vage će baš pucati od zdravlja i biti primjer kako održavati ravnotežu u životnim navikama.

ŠKORPION

LJUBAV: Ovaj period bit će zanimljiv i na svoj način zahtjevan. 25.10. se događa pomrčina u vašem znaku i u tim danima ćete vjerojatno prolaziti iskušenja u osobnim odnosima, a odluke koje bi mogle iznjedriti nešto novo u istim, donosite bar dan nakon što pomrčina prođe, jer ćete tada sve vidjeti jasnije. Pred vama je zanimljiv period u kojem neće nedostajati događaja i doživljaja. Dobra Venera bit će vam sklona do 12.8, te posebno od 24.10. do 17.11.

KARIJERA: Posao vam neće biti u središtu pozornosti. Ako ste zaposleni, odrađivat ćete ga rutinski, no u isto vrijeme proučavajući ljude oko sebe poput pravog psihologa. Više će vas zanimati tko je tko i kakav je, nego sam posao. Ne očekujte podršku drugih u svom radu, jer opozicioni Uran, kao i dug boravak Marsa (od 21.8. do kraja godine) neće donijeti ništa osim povremenih trzavica. No to vama neće ni biti niti važno jer ćete se oslanjati na vlastite snage i s mislima biti negdje drugdje. Umjetnost, djeca, sve lijepo i dobro, sport i slične teme zaokupljat će vašu pozornost gotovo cijelo vrijeme. Više nego posao.

ZDRAVLJE&SAVJET: Čuvajte se stresa. Opustite se uz neko dobro društvo, smijeh i slično. Potražite vedre sadržaje i tada će sve biti dobro.

STRIJELAC

LJUBAV: Nakon što ste definirali svoje ciljeve i znate što tražite, sad ćete zdušno krenuti u potragu za istim. No neće to ići tako brzo kao što se nadate. Vi biste najradije poletjeli, no ipak ćete morati ostati na zemlji. Da ne biste otplutali u svijet iluzija, prvo sagledajte činjenice, te ostanite mirni i trezveni. Jako je važno da imate realan odnos i prema sebi i prema drugoj strani. Uspijete li u tome, sve će vam ići baš kako treba. U konačnici će sve biti dobro po vas. Dobra Venera ojačat će vaš ljubavni život od 12.8. do 6.9., te posebno od 17.11. do 11.12.

KARIJERA: Vjerojatno ćete se malo ulijeniti, a neki bi mogli i graditi kule u zraku. Nemate neki posebno markantan tranzit povezan s poslom pa održavajte ono što imate. Ono što je dobro jest mogućnost rješavanja stambenog pitanja, no i tu treba prije svega biti realan. Opozicioni Mars u Blizancu (od 21.8. do kraja godine) oduzimat će vam energiju pa svakako sve s poslom dobro planirajte unaprijed i ekonomizirajte sa svojim snagama kako bi uspjeli obaviti sve što trebate. Možete očekivati neke novosti na radnom mjestu, no ne takve da bi baš jako utjecale na vas i vaš status. Prilagodite se i vozite mirno dalje.

ZDRAVLJE&SAVJET: Gotovo cijelo vrijeme bit ćete u iskušenju pretjerivanja bilo u konzumacijama, bilo u preslobodnom ponašanju. Svedite to na minimum uz pomoć unutrašnje samodiscipline i suzdržanosti. Osjećat ćete se bolje zbog toga.

JARAC

LJUBAV: Kao i uvijek, vi znate što želite, a iza vas je zahtjevan period u kojem ste to osvijestili još jače. Nastavit ćete na tim temeljima. Možda će se pojaviti poneko iskušenje, no uz vaš dobar plan, sve će proteći uredno. Očekujte neočekivano, ali dobro po vas. Promjene prihvaćajte, jer će dugoročno biti dobre. Sve ostalo povezano s privatnošću bit će više manje uredno. Dobra Venera dat će vam vjetar u leđa od 6.9. do 30.9. i opet od 11.12. do kraja godine.

KARIJERA: Uz svijest da ste već postigli mnogo, počet ćete se “igrati”, odnosno vaša kreativnost, talent i mašta sve će više dolaziti do izražaja i na poslu. Neće vam više biti važno da se održite i učvrstite svoju poziciju, jer ona je već sama takva po prirodi i onom što je iza vas, nego ćete se razvijati dalje, ne višoj razini – tražit ćete nove izazove, a koji uključuju lucidnost, smisao za lijepo, umjetničke aspiracije, širi krug ljudi koji će vas usput podržavati, te sve nešto što je finije, još kvalitetnije, ukratko, bit ćete usmjereni na višu razinu i onaj finiji rad. Bit će ovo vrijeme svojevrsne profinjene nadogradnje za koju ste uvjete već bili ostvarili ranije. Ne treba ni reći da ćete uživati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ništa vas neće mučiti, planeti vas podržavaju. Moguće je poneko prolazno forsiranje, no uz vašu unutrašnju stabilnost, ono će biti zanemarivo.

VODENJAK

LJUBAV: Pred vama je period u kojem će se glavne stvari događati u nekim drugim temama. Ne brinite, ljubavi će biti, no nećete se morati hrvati s nekim ljubavnim iskušenjima ili slično. Sve će više manje biti uredno pa ako ste u vezi, nadograđivat ćete je najbolje kako znate. Jedino pazite da zbog posla ne zanemarite voljenu osobu, odnosno ako ste još sami, budite otvoreni za nove prilike i poznanstva. Ne dajte se lošim mislima nego potražite društvo i vedre ljude. Makar i na distanci ili na kratko. Venera će vam pomagati od 30 9. do 24.10.

KARIJERA: Ovo je period koji donosi brojne prilike da mijenjate stvari u svom poslu i karijeri. Otvaraju se lijepe prilike za zaradu, a iste ćete vjerojatno zdušno iskoristiti. Eklipsa se događa u vašem prirodnom 10. polju karijere, 25.10. Bit će to dani kad ćete morati reagirati na pametan način, možda ćete prolaziti određena iskušenja povezana s temom posla, te se naviknuti na moguću novu situaciju ili promjenu. Odluke donosite bar dan nakon što eklipsa prođe, jer tada vidite jasnije. Povremeno će vam se činiti da nema šansi da spojite nespojivo, no kad malo bolje razmislite, naći ćete ključ za isto.

ZDRAVLJE&SAVJET: Izdržite mirom i strpljenjem sve što vam bude dolazilo na put. Ostanite sabrani, a ako vam naiđu loše ili tužne misli, svakako se sjetite one “Udri brigu na veselje” i potražite društvo ili humoristične sadržaje. Tada će sve biti lakše.

RIBE

LJUBAV: Pred vama se otvaraju lijepe prilike za sretne odnose. Budite otvoreni i spremni na svaku vrstu suradnje, jer će ona prije svega biti dobra za vas. Bit ćete jako empatični, a neki će gotovo pa osjećati na vlastitoj koži kako je i drugima oko njih. Vaši unutrašnji uvidi bit će snažni, a slušajući sebe znat ćete kome prići ili od koga otići. Vaš privatni život bit će duboko isprepleten sa spomenutim, a vi ona prava pravcata Riba koja ne samo da sanja, nego i zna točno o čemu se zapravo radi. Venera će vas oplemeniti do 12.8., te od 24.10 do 17.11.

KARIJERA: Sreća će vas pratiti i na poslu. Neki će dobiti priliku da prošire svoja znanja ili da rade nešto što su oduvijek željeli. Prihvatite sve izazove i dajte sve od sebe, jer su moguća ostvarenja kojim ćete se kasnije moći dugo hvaliti. Ipak, pustite neka vas hvale drugi. Nije isključeno ni da zaista dobijete i neko priznanje ili nagradu. Dug boravak Marsa (od 21.8.2022., do kraja iste) oduzimat će vam energiju pa u vezi posla sve pažljivo isplanirajte i pripremite kako biste bili učinkoviti. Oni koji možda rade od kuće imat će određene zahtjevnosti u istom periodu, no i to se uklapa u priču da sve unaprijed pripremite. Tada rezultati neće izostati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Povremeno osjećati pojačani umor pa se redovno odmarajte i opuštajte. Sve ostalo bit će više manje uredno. Izvor:Atma

Share this content:

You May Have Missed