VILA OD 400 KVADRATA, 8 SPAVAĆIH SOBA, 4 KUPATILA, BAZEN! Dara na Fruškoj gori gradi LUKS KUĆU od 500.000 €, a evo za koga

Showbizz

VILA OD 400 KVADRATA, 8 SPAVAĆIH SOBA, 4 KUPATILA, BAZEN! Dara na Fruškoj gori gradi LUKS KUĆU od 500.000 €, a evo za koga

Dara Bubamara gradi kuću na Fruškoj gori! Folk zvezda rešila je da uloži 500.000 evra u nekretninu, koju planira da izgradi u Irigu. Kako saznaje Informer, pevačica je kupila plac od 50 ari na kome će napraviti vilu sa bazenom, ali neće tu živeti, već će je izdavati!

– Dara je još pre nekoliko godina kupila plac na obroncima Fruške gore. Dugo nije znala šta da radi sa njim, sve dok je bivši muž Milan Kesić nije savetovao da svu ušteđevinu uloži u izgradnju vile sa bazenom i da je izdaje! Poslušala ga je i već krajem leta počeće izgradnju. Rekla mi je da hoće da sve pršti od luksuza! Sve to će je koštati 500.000 evra i plan je da već na proleće sve bude završeno – priča Darina drugarica.

Naša sagovornica otkriva kako će izgledati Darina vila:

– Kuća će imati 400 kvadrata! U prizemlju će imati dve velike prostorije za proslave, a na spratu osam spavaćih soba i četiri kupatila. Svaka soba će imati izlaz na jednu veliku terasu, sa koje puca pogled na Frušku goru. U dvorištu će imati garažu, kao i kućicu za poslugu koja će tu moći da prenoći – priča pevačicina drugarica i dodaje da Bubamara neće živeti u toj kući, jer već ima stanove i u Novom Sadu i u Beogradu.

– Dara mi je rekla da ne planira da živi u vili, već će je izdavati na dan ili na duže, i to za razne proslave, snimanje filmova… I neće da zapostavlja pevanje zbog novog biznisa, već želi da ima dodatnu zaradu. Naravno, njene kolege i prijatelji uvek će imati popust.

Bubamara se najviše raduje bazenu koji će imati u dvorištu vile.

– Bazen će biti veliki, imaće i grejače vode, tako da će gosti moći da plivaju i zimi. Dara obožava da pliva, pa će, kad ne bude izdavala kuću, redovno ići na svoj bazen. Rekla nam je da jedva čeka da se sve završi, pa da može u toplesu da se sunča jer će imati ogromnu ogradu, pa paparaci neće moći da je upecaju – završava priču Darina drugarica.

Pokušali smo da kontaktiramo sa pevačicom, ali nije odgovarala na naše pozive. kurir.rs/informer