MIKI ĐURIČIĆ NAPUSTIO PORODIČNI DOM, donio tešku odluku: “Najgora je stvar živjeti kod žene”

Showbizz

MIKI ĐURIČIĆ NAPUSTIO PORODIČNI DOM, donio tešku odluku: “Najgora je stvar živjeti kod žene”

Miki Đuričić (45) je otkrio da se seli iz rodnog mesta! Učesnik “Zadruge” odlučio je da ode iz sela zbog žene Angeline (36), s kojom se vjenčao prošle godine, i njihove ćerkice Dunje (2).

– Selim se iz Kupinova, nas troje nećemo više živjeti ovde. To je kuća mog oca Mirka, ali dolazićemo svakog vikenda. Njemu ništa neće nedostajati, nastaviću da brinem o njemu – priča Miki, i dodaje da će se njih troje vjerovatno skućiti u Novom Sadu:

– Još se dogovaramo gdje ćemo da živimo. Govorio sam da je najgora stvar živjeti kod žene, a najvjerovatnije ću se preseliti u njen stan u Novom Sadu jer mislim da je za Dunju bolje da raste u gradu. Pričao sam: “Bolje ući keruši u dupe nego ženi u kuću.” Rekao, pa porekao.

– Jovan ima preko 250 mangulica, a ja sam postao njegov saradnik. Tek sam počeo sa njihovim uzgojem i za sada mi ide lijepo. Moje svinje su u Kupinovu, nemam ih mnogo. Moj deda je gajio svinje, pa sam mu kao dijete pomagao. Pored njega sam naučio sve o svinjarstvu. Namjeravam i da proizvodim organsku hranu, ali s tim još nisam krenuo – priča Đuričić.

Đuričić je prvi put uspio da izdrži svih deset mjeseci u “Zadruzi” i plasira se u superfinale, ali ne krije da mu je bilo teško bez supruge i ćerke:

– Baš sam ih se uželio! Žena je zadovoljna mojim učešćem zato što nisam napravio nijednu glupost i nisam se obrukao. Imao sam cilj, znao sam zbog čega treba da izdržim i zato sam uspio. Više nisam ja na prvom mjestu, već ćerka. S druge strane, niko me nije ni dirao, ni sa kim nisam imao konflikt.

Mada se bacio na svinjogojstvo i poljoprivredu, rijaliti veteran ne odustaje ni od svijeta medija:

– Stefan Karić i ja smo postali drugari. Zbližili smo se u “Zadruzi” i nastavili s druženjem i napolju. Korektan je i pošten momak. Dogovorili smo se da radimo zajedničku emisiju.

Miki kaže da bi za dobar honorar ušao u “Zadrugu 6”, koja će biti emitovana od septembra na Pinku.

– Ako mi daju nepristojnu ponudu, pristajem! Ukoliko bih od tog novca mogao da kupim stan ćerki Dunji u Novom Sadu, opet bih živio pred kamerama. Želim da ima nekretninu na svoje ime. Volio bih, ako je to moguće, da u “Zadruzi” ostanem šest, a ne svih deset mjeseci – objašnjava on. novi.ba