OBRIJANA GLAVA, TUMOR, BEDA, PA PROMENILA VERU I KUPA SE U PARAMA! Zerina Hećo prvi put pokazala BOGATOG GRKA (FOTO)

Showbizz

OBRIJANA GLAVA, TUMOR, BEDA, PA PROMENILA VERU I KUPA SE U PARAMA! Zerina Hećo prvi put pokazala BOGATOG GRKA (FOTO)

Zerina Hećo, rijaliti učesnica koja je stalno pravila skandale, promenila je ima u Atina Kandola i preselila se u Grčku gde se udala za milionera kog je krila sve do danas. Zerina je često imala problema tokom učeća u “Zadruzi”, a u jednoj sezoni je čak ošišala kosu. Nakon toga povukla se iz javnosti i udala za grčkog bogataša. I dok su se svi pitali ko je milioner koji je promeio život Zerini Hećo, ona do sada nije htela da otkrije njegov identitet. Sada je objavila fotografiju s njim i otkrila da se zove Karlos.

– Karlos je otkriven – napisala je Zerina u opisu fotografije, dok je ispod sledeće objave napisala: “Uvek si me voleo samo zbog mene”.

Zerina je bila i učesnica rijaliti programa gde su je pratili mnogi skandali. Ona je imala ljubavne romanse sa Vladimirom Tomovićem, buran odnos sa Banetom Čolakom, vezu sa plesačem Vladimirom Todorovićem. Zerina nije pričala o svojim bivšim momcima na lep način, te je za Vladimira rekla da joj zapravo nije bio podrška i da ona “nije adresa na kojoj on stanuje”.

Inače, prvi Zerinin rijaliti bio je 2016. godine, kada je učestvovala u “Parovima” gde je ispričala je kako joj je sa 14 godina otkriven tumor, te da je bila podvrgunta brojnim operacijama kako bi se izlečila od te opake bolesti. Zerina je u tom rijalitiju imala intimne odnose s Ivanom Marinkovićem, bivšim suprugom pevačice Goce Tržan, te započela emotivnu vezu sa Nikolom Lakićem, bivšim fudbalerom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Athena Kandola • Queen of Bosnia (@zerinooooo)

Zerina Hećo imala je i buran odnos sa pevačem Dadom Glišićem 2019. godine kada je govorila da ju je maltretirao, kao i da je pobacila njegovo dete, što je on oštro demantovao.

– Znam za Zerinin pobačaj, ali to se desilo mnogo nakon našeg raskida i nema nikakve veze sa mnom. Dete nije moje i to je lako uvideti prema tome kad smo raskinuli, a kad se desio pobačaj. Što se tiče medicinskih detalja i dokumentacije povodom tog događaja, s tim nikada nisam bio upoznat jer se sve dogodilo kada već dugo nismo bili u vezi – rekao je tada Dado za medije. kurir.rs