LJUPKU STEVIĆ MUVA RUS MILIONER: Zakupio celu plažu samo za NJU, a evo šta se desilo kad je izašla u KLUB

Showbizz

LJUPKU STEVIĆ MUVA RUS MILIONER: Zakupio celu plažu samo za NJU, a evo šta se desilo kad je izašla u KLUB

Ljupku Stević muva ruski milioner! Atraktivna pevačica je zapala za oko bogatom Rusu, koji je zbog nje zakupio celu plažu u Crnoj Gori kako bi je zaveo!

– Ljupka je nedavno bila u Crnoj Gori zbog posla. Otišla je na dva dana, bukvalno da odradi tezgu, ali uspela je da ugrabi i malo vremena za sebe. Sutradan posle nastupa ustala je rano i otišla na jednu privatnu plažu. Nije bilo žive duše, ali to joj nije bilo čudno jer je bilo baš rano. Međutim, posle sat vremena i dalje je bila sama!

Pitala je radnika na plaži zašto su sve ležaljke oko nje prazne, a on joj je otkrio da je jedan Rus zakupio sve da bi ona bila sama! – priča naš dobro obavešten izvor blizak pevačici i dodaje da je Ljupka ostala u šoku:

– Vreme je prolazilo, ali Rusa nigde nije bilo! Bilo joj je neprijatno, ma ništa joj nije bilo jasno… Čovek je zakupio plažu zbog nje, a nije joj prišao! Tek posle dva sata se opustila i uživala potpuno sama. Šetala je plažom, snimala se telefonom, postavljala je na društvene mreže snimke iz mora…

Kako sagovornik otkriva, prvi susret pevačice i Rusa dogodio se tek uveče.

– Ljupku je uveče pozvao prijatelj iz Crne Gore i rekao joj da mora te noći da izađe s njim u jedan klub. Kad je stigla tamo, zatekla je u separeu i svog udvarača! Rus joj se predstavio, rekao joj je da mu se mnogo dopada i da je želeo da je bolje upozna. Ona ga je pitala zašto joj nije prišao na plaži kad ju je već zakupio zbog nje, a on se pravdao da mu je iskrsao poslovni sastanak koji nikako nije mogao da odloži. Rekao je da je zato na kraju pozvao njihovog zajedničkog prijatelja iz Crne Gore i zamolio ga da organizuje susret u klubu – priča naš izvor.

Društvo je te noći bilo baš veselo, ali Ljupka i Rus nisu zajedno otišli u hotel!

– Rekla mi je da se ništa nije desilo među njima, ali da su razmenili brojeve. Ona se odmah ujutru vratila u Beograd, ali uskoro ponovo putuje u Crnu Goru zato što ima zakazane tezge – priča izvor.

Ljupka nam je potvrdila da je bila u provodu u Crnoj Gori, ali gest bogatog Rusa nije htela da komentariše.

– Bila sam sa prijateljima u jednom klubu na moru. Među njima je bilo i Rusa, ali to su sve moji drugari, pa nema potrebe da se oko toga diže pompa – rekla je pevačica, a na pitanje ko je onda zakupio plažu zbog nje odgovara: – Neću da pričam o tome! Samo dva dana sam bila “dole” i uskoro idem ponovo, ali samo zbog tezgi! kurir.rs/informer