NE ŽALE NOVAC DA IZGLEDAJU SVETSKI NA NASTUPIMA: Ove pevačice za puknu i do 15.000 € samo na GARDEROBU!

Showbizz

NE ŽALE NOVAC DA IZGLEDAJU SVETSKI NA NASTUPIMA: Ove pevačice za puknu i do 15.000 € samo na GARDEROBU!

Muzika danas više nije samo za slušanje, već je i za gledanje. Zato brojne pevačice vole na svojim nastupima da izvode razne performanse, u kostimima koji nisu nimalo udobni.

Svetske zvezde prednjače u tome, ali ni naše pevačice ne zaostaju mnogo za njima. Cene ovih kostima nisu nimalo male. U zavisnosti od toga da li računamo ceo izgled – šminku, nokte, kosu, nakit i sam kostim, sume koje izdvajaju kreću su od najmanje 4.000 pa do čak 15.000 evra, prenosi Pink.

Nataši Bekvalac oko kreacija pomaže sestra Kristina

Sreću koju ima Nataša Bekvalac nema nijedna pevačica na estradi. Već nekoliko godina unazad, ona ne mora da razmišlja o kostimima koje će nositi na sceni niti kako će izgledati jer o tome vodi računa njena sestra Kristina, koja je modni dizajner. Gde god da nastupa, Nataša oduševi svojom pojavom, bilo da je triko, kombinezon, dugi rep ili kosa podignuta u visinu.

Edita Aradinović privlači pažnju svojim izgledom

Bilo da su spotovi ili javni nastupi, Sara Jo u poslednje vreme izgledom i te kako privlači pažnju. Kožni kostimi, lanci, trikoi, visoke potpetice – u svemu tome smo gledali Saru poslednjih meseci. Kurir.rs/Blic