IMATE RIJETKU KOSU I PUNO VAM OPADA? Evo Šta Je Rješenje: SVAKA ŽENA ŽELI OVO PROBATI, Tajna Je U 2 Sastojka

Zdravlje

IMATE RIJETKU KOSU I PUNO VAM OPADA? Evo Šta Je Rješenje: SVAKA ŽENA ŽELI OVO PROBATI, Tajna Je U 2 Sastojka

Vjerovatno nema rasprave o tome da li želite da vam kosa brzo raste ili ne. Odgovor je uvijek DA. Iako je zdrava, gusta i bujna kosa uvijek poželjna, to se često ne može postići zbog faktora kao što su zagađenje, užurbani način života ili jednostavno doba godine – proleće i jesen, kada kosa opada više nego ikada ranije.

Zbog toga je našoj kosi potrebno mnogo pažnje, a sva nega se može obezbijediti jednostavnim korakom, kao što je redovno pranje kose šamponom koji sadrži ova 2 prirodna sastojka.

U pitanju su eterična ulja ruzmarina i mandarine koja se mogu naći u parfimerijama, prodavnicama zdrave hrane ili specijalizovanim prodavnicama eteričnih ulja. Sve što je potrebno da uradite jeste da po 5 kapi ovih esencijalnih ulja sipate u 700 ml šampona i dobro protresete bočicu. Nakon toga kosu operite na uobičajen način.

Ono što je najbolje u vezi sa ovim trikom jeste to što nema bojazni od zamašćivanja kose, budući da je koncentracija ulja veoma niska, a sadržaj masti znatno niži od uobičajenog ricinusovog ulja koje se najčešće koriste za njegu kose. Nakon mjesec dana redovnog primenjivaja ovog trka, trebalo bi da primijetite prve promjene u kosi. Ona će vremenom postajati gušća i jača. (novi.ba)