Otišli smo na porodični ručak kod muževih roditelja, a onda je SVEKAR UZEO MOJ TELEFON i uradio nezamislivu stvar

Ispovijesti

Otišli smo na porodični ručak kod muževih roditelja, a onda je SVEKAR UZEO MOJ TELEFON i uradio nezamislivu stvar

Ja imam 29, a moj muž 30 godina. Tradicionalno smo posjetili njegove roditelje za praznike, ali ovog puta došlo je do neprijatne situacije – opisuje ova djevojka na forumu svoju situaciju, u namjeri da sazna da li je pogriješila ona ili njen svekar, a ovo je problem koji je iznijela.

– Sjedili smo za stolom i htjela sam da svima pokažem neke smiješne slike na mom telefonu. Počeli su da ga dodaju jedno drugome, a onda je moj svekar uzeo telefon, pregledao te slike, pa onda počeo da vrti sve ostale slike koje imam. Nije se tu zaustavio nego je ušao i u aplikacije za dopisivanje, pa počeo da i tao gleda poruke i slike. Pobjesnila sam i rekla mu da mora da traži dozvolu da bi nekom tako kopao po telefonu, na šta se on naljutio i počeo da me ispituje šta to imam tako privatno u telefonu. Zaključio je da, ukoliko ništa ne krijem, nema zbog čega da se bunim. Tada sam mu ja tražila da on meni da svoj telefon da prekopam po njemu, što je odbio – piše ova žena.

– Najgore od svega je to što je moj muž stao na stranu svog oca i ja sam sad ljuta na obojicu. Voljela bih da nekako mirno porazgovaram sa svekrom i objasnim mu da je jako ružno to što je uradio i da je to nepoštovanje mene. Međutim, on je težak čovjek i nikad neće da prizna da je pogriješio ili da se, daleko bilo, izvini – kaže ona.

– Svekar ti je neotesan, a muž je još gori i on još više zaslužuje da se ljutiš na njega.

– Reci mu da ti je ugrozio privatnost i ne pokušavaj da se razjašnjavaš sa njim. Ne bi mu palo na pamet da tako uzme telefon svom šefu ili nekome sličnom, to samo znači da tebe ne poštuje – pišu joj ljudi. (novi.ba)