STRUČNJACI USTANOVILI ZAŠTO SE MILJANINO STANJE POGORŠALO: Ljekari zabrinuti, odmah pozvali Mariju

Showbizz

STRUČNJACI USTANOVILI ZAŠTO SE MILJANINO STANJE POGORŠALO: Ljekari zabrinuti, odmah pozvali Mariju

Rijaliti učesnica Miljana Kulić već je sedam dana u Kliničkom centru Srbije u Beogradu i stanje joj je blago popravlja, ali ne prestaje da pravi probleme u bolnici. Dobila je mobilni telefon na korišćenje nedavno, te odmah promijenila broj, a i dalje je pod stalnim nadzorom ljekara.

Ljekari su navodno zabrinuti za Miljanino zdravstveno stanje, ali smatraju i da njene psihičke dijagnoze nisu adekvatno liječene na vrijeme i da je to osnovni razlog zbog kojeg se njeno stanje pogoršalo.

“Miljana ne prestaje da divlja po bolnici. Viče, priča telefonom, doziva majku i Bebicu, pravi cirkus od bolnice. Psihijatri su više puta razgovarali s njom i onda im je ona priznala kako su joj postavljene neke psihičke dijagnoze, ali i da ih nije liječila, jer nije pila propisanu terapiju onako kako su joj ljekari odredili”, isprčao je izvor za “Kurir”.

“Miljana sada pije sve lijekove, zapravo prima ih intravenski, dobila je zaista jaku terapiju za psihičke bolesnike. Specijalisti su tražili Mariji da donese ćerkinu istoriju bolesti, prethodne izvještaje Miljaninih psihijatara, kako bi ustanovili pravu dijagnozu i liječili je na adekvatan način”, dodao je izvor.

Miljana Kulić je u Beograd prebačena iz Niša pijre sedam dana. novi.ba