LUKSUZ NA SVE STRANE! Jašar Ahmedovski pokazao svoju vilu, ima i BAZEN, a evo u kojoj stranoj zemlji ju je pazario (FOTO)

Showbizz

LUKSUZ NA SVE STRANE! Jašar Ahmedovski pokazao svoju vilu, ima i BAZEN, a evo u kojoj stranoj zemlji ju je pazario (FOTO)

Jašar Ahmedovski tokom sunčanih meseci vreme provodi u Turskoj, u luksuznom letovalištu Fetije, gde poseduje nekretninu. U pitanju je kuća sa bazenom, a kako je ispričao za medije, u ovoj zemlji mu sve odgovara, počev od hrane pa do mentaliteta.

– Najviše volim da idem tamo u maju, kada su temperature prijatne, jul i avgust su jako vrući i onda izbegavam. Tako da budem petnaestak dana krajem maja, početkom juna, a onda opet idem septembar, oktobar i tako svake godine – priča Jašar i otkriva čime je sve oduševljen.

– Ljudi su kao kod nas, hrana kao kod nas, mirna energija i odlično društvo. Fetije su mondensko mesto, nema mnogo turista, nije kao Antalije i te regije gde ima previše gužve. To je još jedan od razloga zašto volim tamo – otkrio je pevač.

Pevač je za sve ove godine boravka u Turskoj naučio osnove njihovog jezika, te se sada odlično sporazumeva sa meštanima.

– Znam da pričam, sve ih razumem, dobro mi ide moram da priznam (smeh) – dodao je Jašar.

Iako je proputovao svet baveći se muzikom, Jašar ističe da su mu neke zemlje još uvek na listi da ih poseti.

Recimo, mnogo afričkih zemalja i Japan. U taj Japan ću otići pa nek košta šta košta – zaključio je Ahmedovski. kurir.rs/alo