PRVI PUT SE UDALA SA 14 GODINA, A SA 18 JE VEĆ BILA U TREĆEM BRAKU: Sa 16 abortirala u 4 mesecu, a 5 godina je BILA LJUBAVNICA

Showbizz

PRVI PUT SE UDALA SA 14 GODINA, A SA 18 JE VEĆ BILA U TREĆEM BRAKU: Sa 16 abortirala u 4 mesecu, a 5 godina je BILA LJUBAVNICA

Pevačica Zlata Petrović se prvi put udala sa 14 godina veoma mlada je prvi put stala na “ludi kamen”, dok je još bila maloletna. Kada je postala punoletna, već je bila u trećem braku.

Zlata Petrović se prvi put udala sa 14 godina, i to za čoveka kog nije volela. To je učinila na nagovor roditelja. Čim je završila osmi razred, majka i očuh su joj našli muža. Iako je mladić bio lep i iz bogate porodice, Zlata nije želela da bude sa njim jer ga nije volela.

– Kod nas ženska deca ne nastavljaju školovanje. Ili se udaju ili ostaju u kući da rade. Nisu nas prodavali za pare, to su sada običaji po romskim svadbama u Italiji ili Parizu. U moje vreme su bogataši birali vredne devojke. Kada su roditelji tog mladića videli da čistim, perem, radim, izabrali su me da budem žena njihovom sinu. Mene niko ništa nije pitao! Ali nisam se protivila, znala sam da tako mora. Samo sam bila ljuta na život. Plakala sam tri meseca iako je moj muž, kom ne želim da pominjem ime, bio neverovatno lep i dobar dečko – ispričala je jednom prilikom pevačica.

Kada je odlučila da se razvede i da počne da peva imala je 16 godina i bila trudna, ali shvatila je da ne želi da rodi njegovo dete.

– Bila sam u četvrtom mesecu, stomak je već počeo da mi raste. Posle deset dana moljakanja uspela sam da ubedim mamu da abortiram. Neka mi Bog oprosti, to je moj najveći greh koji decenijama nosim. Ali niko nije hteo da mi uradi kiretažu zbog toga što je dete već bilo živo u mom stomaku. Jedva sam našla doktora u Ljigu koji je pristao da mi to uradi bez bojazni da će ga uhapsiti, pošto je to bilo nezakonito. Nisam razmišljala da li ću se kajati jer mi je samo bilo u glavi da se rešim deteta i skinem teret sa grbače. Naživo su me sekli kad su mi radili kiretažu, a ja sam sa tog stola uveče otišla da pevam! Sela sam sa majkom u autobus za Beograd, a potom za Milorce, mesto u kom sam tog istog dana imala nastup – pričala je Zlata.

Pevačica je zatim imala još jedan brak, koji je kratko trajao, a kada je postala punoletna već je bila u trećem braku, sa kolegom Hasanom Dudićem sa kojim ima sina. Nakon razvoda od Hasana udala se za voditelja Zorana Pejića Peju, sa kojim je dobila sina Jovana, ali i taj brak završen je razvodom. Jednom je priznala da je pet godina bila ljubavnica.

“Bila sam ljubavnica pet godina. Nisam htela da ga razvedem. Uvek sam ja zarađivala, bila sam sebi muškarac. Zato mnoge žene moraju da ćute, da bi dobile bunde. Posle na kraju shvate da je život prošao, a one su zbog krpica ćutale. Brak mora da se raspadne. Ili će doći neka tamo i pokazati istinsku i pravu ljubav tom čoveku, e zato biva ovo što se dešava”, rekla je pevačica u jednoj emisiji. kurir.rs