NIJE LJEKAR, A KĆERKI JE SPASILA ŽIVOT! Evo Šta Je Po Struci Marija Kulić – Ostaćete Bez Teksta!

Showbizz

NIJE LJEKAR, A KĆERKI JE SPASILA ŽIVOT! Evo Šta Je Po Struci Marija Kulić – Ostaćete Bez Teksta!

Marija Kulić gostovala je jutros u jutarnjem programu kod Jovane Jeremić na Pinku. Tom prilikom govorila je o zdravstvenom stanju svoje kćerke, Miljane Kulić, koja se trenutno nalazi u Kliničkom centru.

Marija je otkrila kroz šta je Miljana prošla po dolasku u bolnicu u Nišu. Niko od ljekara joj nije vjerovao da je zaista loše, već su njene bolove pravdali time što se nedavno podvrgla operaciji smanjena želuca.Marija je bila uporna da doktori detaljno pregledaju njeno dijete, a onda je ustanovljeno da joj pukla slezina.

– Njoj niko nije vjerovao da joj je loše. Ako su je gledali, svi znaju odakle je došla, imaju predrasude o rijaliti igračima. Mislili su da preuveličava i da od komarca pravi magarca. Onda su pričali da je imala intervenciju i da je normalno da je boli. Ona je imala simptome pucanja slezine tada kada smo se pojavili u bolnici, jer je imala bol u lijevom ramenu i bol ispod lijevog grudnog koša koji se širio ka nazad.

Ja treba da idem hirurgu i da kažem: “Molim vas, ja sam dovela moje dijete i trenutno ima problem sa slezinom”. Da li ja to treba da pričam hirurgu kao majka? Ja nisam završila medicinsku školu nego pravno-birotehničku. Oni to shvataju kao da je to intervencija i da ona treba da ima bolove, pričaju to je pumpan vazduh, poremećeni su nervi. Nju se prelivali hladni znojevi, u nekim momentima je okretala oči i gubila pogled. Ne možeš da mi kažeš da je normalno da ima takve bolove – pričala je bijesno Marija. (novi.ba)