VIDIM DA SI ZREO ZA JEDNU DANDARU: Mladić uživo prenosio kako ponižava dostavljača paketa OVO ME JE OTAC NAUČIO (VIDEO)

Region

VIDIM DA SI ZREO ZA JEDNU DANDARU: Mladić uživo prenosio kako ponižava dostavljača paketa OVO ME JE OTAC NAUČIO (VIDEO)

Na društvenim mrežama pojavio se snimak navodnog maltretiranja jednog dostavljača paketa u Beogradu.

Mladić koji se Tik Toku predstavlja kao Kengur uživo je prenosio kako navodno maltretira kurira koji mu je doneo paket na kućnu adresu.

– Ta pošiljka je trebalo da stigne juče ili preključe. Pošto nije stiglo sad ću da ti kažem koliko će da te izađe to kašnjenje. Sad ćeš da dobiješ isplatu koliko si zaslužio – rekao je istetovirani mladić i dodao da ne sme da izađe iz kuće jer nosi nanogicu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 192.RS (@192_rs)

Navodi da je danima čekao da mu dostave lek koji je naručio.

– Je li znaš koje gušenje sam imao? Sad ćeš da dobiješ penal. Jesi li me razumeo? Ovo me je otac naručio – viče mladić i umesto 4.560 dinara dostavljaču daje manje para.

Dostavljač je pokušao da mu objasni da problem nije do njega, ali istetovirani mladić je nastavio da ga ponižava prenoseći sve uživo.

– Vidim da si zreo za jednu dandaru. Ćuti! Ako nećeš dandaru onda se smiri. Da nećeš nekome da se žališ – zapretio mu je tetovirani mladić.

Snimak je objavljen na Instagram stranici 192.rs.

– Mangupčić sa Tik Toka maltretira kurira i preti mu batinama pa od njega iznuđuje novac. Sve to kači na Tik Tok. Da li će nadležni da reaguju na ovo nasilje – piše u objavi. (Kurir.rs)