Kum Na Vjenčanju Pretukao Mladu, Pljunuo Mladoženju, Pa Gostima Otkrio Šokantnu Tajnu Iz Prošlosti

Ispovijesti

Kum Na Vjenčanju Pretukao Mladu, Pljunuo Mladoženju, Pa Gostima Otkrio Šokantnu Tajnu Iz Prošlosti

Kum po imenu Rikardo koji je došao na vjenčanje, prije prvog plesa mladenaca, ustao je i prišao mladoj koja je pričala sa majkom. Tada joj je lupio šamar, a onda, kada mu je uzvratila, udario ju je pesnicom u lice, te je pala na pod, prenosi News 13.

Mladoženja Semjuel je dotrčao, ali kum njega nije ni pipnuo, već ga je samo pljunuo u lice. Razjarena porodica sa obje strane, pritrčala je kumu da ga izbaci sa vjenčanja, ali on je, okružen svojim prijateljima, ujedno i mladoženjinim drugovima, zamolio samo da uzme mikrofon, kaže nekoliko riječi i sam će otići sa proslave.

Rikardo je rekao kako ga je mlada, inače njegova tajna djevojka, “vukla za nos” posljednje dvije godine obećavajući mu da će raskinuti sa budućim mužem, njegovim prijateljem, pošto je bila oduvijek zaljubljena u njega.

Potom je dodao da je zbog bogatog i uspješnog muža abortirala, iako ju je kum preklinjao da to ne čini jer je više od svega želio dijete s njom.

“Računica joj je bila jasna – udati se za bogatog muža. Iako je mene oduvijek voljela. Na kraju mi je prije tri sedmice samo saopštila iznenada da se udaje i da joj se nikad više ne javim ni telefonom. A prije toga mi je obećavala da ćemo imati budućnost. Čak smo i dijete napravili! A Semjuel mi je prošle godine pozajmio novac kad nisam imao šta da jedem i poslije tri sedmice me je jurio da mu odmah vratim sve, iako je imao na računima toliko para da nas sve ovdje može kupiti”, rekao je bjiesni kum naglašavajući da je prihvatio da dođe na vjenčanje samo zbog toga što se osjećao dužnim da to uradi jer mu je Semjuel pomogao kada mu je gorjelo pod nogama.

Rikardo je potom prišao majci mlade i poljubio ju je u obraz govoreći joj da joj se san da on i njena kćerka budu zajedno nikad neće ostvariti. Mnoge zvanice, uključujući i mladinu majku bile su pogođene ovom pričom i nasilništvom Rikarda, te je ceremonija vjenčanja zaustavljena na pola sata, prenosi “Objektiv“. (haber.ba)