Policija upala u kuću monstruma sa Cetinja: Evo šta su tamo pronašli! Otkrili i da li postoje snimci kamera!

Showbizz

Policija upala u kuću monstruma sa Cetinja: Evo šta su tamo pronašli! Otkrili i da li postoje snimci kamera!

Iz Uprave policije je zvanično saopšteno da je pretresom kuće Cetinjanina Vuka Borilovića pronađeno 4.200 eura i osam metaka za lovačku pušku. Kuća Borilovića, kako je saopšteno, pretresena je po naredbi nadležnog sudije za istragu, prenose crnogorske Vijesti.Policija na kući masovnog ubice Vuka Borilovića nije pronašla kamere, ali su izuzeli snimke nadzornih kamera postavljenih na nekoliko objekata u blizini.

– Provjerom kamere nisu pronađene. Sa nekoliko lokacija policija je izuzela snimke sa video nadzora za koje se smatra da mogu dati podatke o navedenom događaju, rekli su iz UP.

Iz te bezbjedonosne institucije ponovili su da je vrijeme početka upotrebe vatrenog oružja “okvirno” i da je do tog podatka policija došla preduzimanjem izviđajnih mjera i radnji.

– Načelnik (Dalibor) Šaban je gostujući na TV Vijesti saopštio precizno: Vrijeme od momenta kada je izvršilac počeo sa ubistvima je otprilike oko 15.23 sati, kažem oko, jer to treba da se utvrdi… Tačno vrijeme početka zločina utvrdiće se istragom, o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena, odgovorili su iz UP.

Borilović (34) ubijen je nakon što je prethodno usmrtio 10 komšija, među kojima dvoje djece, a teško ranio njih šestoro. Tragedija na Cetinju dogodila se u petak, 12. avgusta. Tokom kravave drame Borilović je iz lovačke puške nasumično pucao u komšije, ekipu Hitne medicinske pomoći, pripadnike policije i prolaznike. Kurir.rs/Vijesti.me