RAT IZMEĐU BIVŠIH SUPRUŽNIKA SE ZAHUKTAVA: Dejan brutalno SPUSTIO Dalilu, pa joj poručio: SVE IDE NA PROVERU KOD ADVOKATA!

Showbizz

RAT IZMEĐU BIVŠIH SUPRUŽNIKA SE ZAHUKTAVA: Dejan brutalno SPUSTIO Dalilu, pa joj poručio: SVE IDE NA PROVERU KOD ADVOKATA!

Dejan Dragojević se oglasio povodom indirektnih prozivki od bivše supruge Dalile Dragojević. Pobednik “Zadruge 5” Dejan Dragojević trenutno letuje sa svojom devojkom Aleksandrom Nikolić. Dejan svakodnevno kači slike i storije kako uživa, a sada je odlučio da odgovori bivšoj suprugi na provokacije.

Naime, pre nego što je ušla u emisiju, Dragojevićka je dala intervju za domaće medije. Tada je upitana da li je destinacija na koju planira da ide sa Gringom Egipat, na šta je ona odgovorila:

– U Egipat? Ne idem na te destinacije, stvarno… Mislim, ono, ne volim pesak – rekla je Dalila.

Kako je Dalila više puta istakla da niko ne može da je natera da promeni prezime i da što je ljudi više to pitaju, neće ga menjati, Dejan je imao zanimljiv odgovor i na ovo:

– Očigledno se neko stidi da se vrati svom jatu. Svako je svom jatu krenuo. Moje jato je moje prezime, ali ne i određena osoba koja nosi to isto. Sve ide na proveru kod advokata, detaljnije javljam uskoro – poručio je Dragojević. Kurir.rs/ Pink