MIA BORISAVLJEVIĆ KAO BOMBA U KUPAĆEM! Zategnuta kao praćka, smršala 9 kg zahvaljujući JEDNOJ NAVICI koje se odrekla!

Showbizz

MIA BORISAVLJEVIĆ KAO BOMBA U KUPAĆEM! Zategnuta kao praćka, smršala 9 kg zahvaljujući JEDNOJ NAVICI koje se odrekla!

Pevačica Mia Borisavljević trenutno je na odmoru sa suprugom Bojanom, odakle se redovno oglašava na svom Instagramu. Ona je oduševila pratioce kada je podelila fotografije u kupaćem kostimu, s obzirom da važi za jednu od najzgodnijih pevačica na estradi. Poznato je da Mia veoma vodi računa o svom izgledu i promoviše zdrav način života.

“Primer kako izgleda savršeno žensko telo!”,”Brutalna”, “Najzgodnija zena”- samo su neki od komentara ispod njene fotografije.

Pevačica je zagazila u 4. deceniju, a izgleda znatno mlađe. Prošle godine se porodila, te je za jako kratko vreme uspela da dovede liniju do savršenstva. Otkrila je da su za njen izgled zaslužni treninzi i zdrava ishrana.

“Ne jedem belo brašno i šećer! Kada to izbacite iz ishrane, u jelovniku vam ostanu samo zdrave namirnice: voće, povrće i meso. Posle porođaja sam skinula devet kilograma, tako da mi je ostalo još malo do idealne kilaže”, rekla je jednom prilikom za Hit.

“Inače ne jedem grickalice i ne pijem gazirane sokove, tako da nisam mnogo morala da menjam ishranu. Jedino čega sam se skroz odrekla jesu slatkiši. Ranije sam ih jela, i to uglavnom nedeljom, tog dana bih sebi dala oduška. Tada bih znala da pojedem kolač i neki kupovni slatkiš”, rekla je Mia. Kurir.rs