BIZARNO DO KOSKE! Pala sa bicikle i polomila članak, u istom trenutku njenoj bliznakinji se desila ŠOKANTNA stvar

Zanimljivosti

BIZARNO DO KOSKE! Pala sa bicikle i polomila članak, u istom trenutku njenoj bliznakinji se desila ŠOKANTNA stvar

Rađena su čak i brojna istraživanja koja su utvrdila da telepatija između jednojajčanih blizanaca postoji. Istraživanje koje je sprovela doktorka Lin Čerkes otkrilo je da je jedan od pet jednojajčanih blizanaca doživeo neki oblik telepatije.

Da su blizanci na neki način povezani, pokazuje priča dve bliznakinje. Naime, zabeležen je slučaj kada je jedna bliznakinja pala sa bicikla i slomila članak, kada je isti počeo da joj otiče taj dan. Međutim, ono što se desilo njenoj sestri bliznakinji u isto vreme ostavilo je mnoge u čudu – članak na njenoj nozi, na istom mestu kao kod njene sestre bliznakinje, počeo je da otiče isti dan, bez ikakvog razloga.

U nekim slučajevima se događa da blizanci znaju šta se dešava s onim drugim, iako nema nikakvog logičnog objašnjenja za tako nešto. Tako je bliznakinja Džem Hogton (15) odjednom osetila da je njena sestra u nevolji, te odlučila da je odmah potraži. Kada je otvorila vrata kupatila, imala je šta da vidi – njena sestra bliznakinja je upravo doživljavala epileptični napad.

Da li ste vi imali ovakve situacije, ukoliko ste blizanac u porodici (Espreso/bebac.com)