Dečak (4) Od Alkohola Mislio Da Je Sok, Pa Ga Popio I UMRO: Deda Video Sve, A Onda Se Desio Još Veći Užas

Region

Dečak (4) Od Alkohola Mislio Da Je Sok, Pa Ga Popio I UMRO: Deda Video Sve, A Onda Se Desio Još Veći Užas

Četvorogodišnji Tamil Nadu iz indijskog grada Velorea preminuo je kada je u dedinom podrumu uzeo brendi i sipao ga u čašu misleći da je sok. Maleni Tamil je sipao punu čašu alkoholnog pića gotovo ga eksirajući pre nego što je počeo da se guši.

Deda Činasami Nadu (62) nalazio se u drugom delu podruma i nije ni gledao šta Tamil radi. Kada je video da je dečak pao na pod bled u licu, pozvao je hitnu pomoć, pokušavajući da unuka održi u životu. Videvši da dečak ne daje znake života, dedi je kada su došli dečakovi roditelji takođe pozlilo i posle minut-dva, i on je preminuo!

– Neopisiva tragedija zadesila je ovu porodicu. Deda nije mogao da se nosi sa činjenicom da je unuk njegovom nepažnjom preminuo, pa ga je pogodio infarkt. Preminuo je i on na licu mesta – kažu iz policije grada Velorea.

Istraga je pokazala da je dedu zanimao program na televiziji dok se unuk igrao u podrumu. Zbog toga je više gledao u TV prijemnik nego u njega. Tek kada je čuo da se unuk guši, dotrčao je do njega.

Roditelji dečaka, Senduraparandi i Vijaja nalazili su se te večeri na političkom skupu u centru mesta, a kući su došli baš kada je im je sinčić izdahnuo. Majka dečaka, odnosno ćerka deke Činasamija skočila je na njega optuživši ga za nemar i lupila mu je, kako prenose mediji, šamar posle koga se stariji čovek srušio na zemlju.

– Biće da je tada shvatio da je dečak preminuo njegovim nemarom, pa je doživeo srčani udar – piše Times of India. (objektiv.rs)