IMAM ODNOSE SA 20 GODINA STARIJIM MUŠKARCEM I VATRA JE U KREVETU: Devojka Se Pohvalila Pa Saznala ŠOKANTNU STVAR

Ispovijesti

IMAM ODNOSE SA 20 GODINA STARIJIM MUŠKARCEM I VATRA JE U KREVETU: Devojka Se Pohvalila Pa Saznala ŠOKANTNU STVAR

Kada sam čula koliko godina ima, samo sam odmahnula rukom. Međutim, on se nije obazirao na razliku od 20 godina, i počeo je da flertuje sa mnom. Bio je veoma šarmantan i zabavan, i ja sam na početku odbila sve njegove pokušaje

Australijanka Jana Hoking (27) je sasvim neočekivano, najvatreniju aferu u svom životu, imala sa muškarcem koji ima godina kao i njen otac.

– Godinama sam potencijalne partnere tražila preko aplikacija za upoznavanje, i kada sam rešila da prekinem sa tim, doživela sam najveće iznenađenje u svom životu. Preko zajedničkog prijatelja sam upoznala starijeg muškarca, i nisam ni pomislila da bi moglo nešto da bude između nas – priča Jana i nastavlja:

– Kada sam čula koliko godina ima, samo sam odmahnula rukom. Međutim, on se nije obazirao na razliku od 20 godina, i počeo je da flertuje sa mnom. Bio je veoma šarmantan i zabavan, i ja sam na početku odbila sve njegove pokušaje.

– Iako mi je to laskalo, nisam nijednom pomislila da bi on mogao da bude materijal za dečka. Sve se promenilo nakon što sam otišla na žurku kod njega. Bila je to najlepša noć u mom životu, i on me je sve vreme obasipao pažnjom. Te noći se ništa nije dogodilo, ali narednog jutra kada sam videla poruku od njega, zaigrali su mi leptirići u stomaku. Nije mi bilo jasno šta se dešava – priznaje ona.

– Ceo dan sam mislila o njemu. Kada me je nazvao da izađemo to veče, nisam mogla da dočekam da ga ponovo vidim. Bio je neverovatno privlačan, ozbiljan, i razgovarali smo o svemu. I polako sam počela da zaboravljam da je ispisnik mog oca. Posle nekoliko pića završili smo u njegovom stanu, i s*ks je bio fantastičan. Vodili smo ljubav pet puta te noći, i on je bio prava mašina u krevetu – objašnjava Jana.

– Narednih nedelja smo se redovno viđali, i ja sam počela da se zaljubljujem u njega. On je prvi muškarac s kojim sam se ovako osećala, iako, iskreno, da sam ga videla na Tinderu, sigurno mu ne bih dala šansu. A onda je usledio totalni šok, posle mesec dana veze, moj ljubavnik me je nazvao i rekao da raskida sa mnom. Nisam mogla da verujem, nije čak hteo ni da mi objasni zbog čega me ostavlja. Mada sam razočarana ovakvim krajem, ne žalim ni jednog trenutka. Ispostavilo se da stariji muškarci itekako imaju šta da pruže – zaključila je Jana Hoking. (espreso.co.rs)