OTKRIVEN TESTAMENT VESNE ZMIJANAC: Evo Kome Ostavlja Svu Svoju Imovinu

Showbizz

OTKRIVEN TESTAMENT VESNE ZMIJANAC: Evo Kome Ostavlja Svu Svoju Imovinu

Vesna Zmijanac vlasnica je brojnih hitova, kao i nekretnina koje je svojim trudom radom stekla. Spekuliše se da je napisala testament, dok je izvor izneo detalje testamenta. Pjevačica Vesna Zmijanac iza sebe ima bogatu i veoma uspješnu karijeru. Uspjeh u poslu donio joj je veliku slavu, ali i novac. Posjeduje nekretnine u Beogradu i u Atini, dok većinu vremena provodi u kući na Bukulji.

Unukama Rei i Hani Zmijančeva je ostavila po jedan stan u Beogradu, dok će ćerki Nikoliji i zetu Relji takođe pripasti dobar deo nasledstva, piše Informer.

“Vesna Zmijanac je tokom karijere zaradila mnogo novca, koji je ulagala u nekretnine. Vlasnica je tri stana u Beogradu, stana u Atini i kuće na Bukulji. Da bi sve raspodijelila onako kako želi, nedavno se našla sa advokatom i napisala testament. Sve što ima ostavila je ćerki, unukama, ali i zetu.”, rekao je izvor.

Pisalo se kako je Vesna u lošim odnosima sa svojim zetom Reljom, međutim ona je to demantovala. Naprotiv, mnogo se zbližila sa zetom , koji redovno dolazi u kuću na Bukulji kako bi joj pomagao.

“Mnogima zvuči nevjerovatno, ali ga je uključila u testament. Njih dvoje su se posljednjih godina baš zbližili, jer on često dolazi u kuću na Bukulji i pomaže joj. Vesna mu skuva domaći ručak, pa onda ćaskaju, sređuju dvorište… Nikolija i on će dijeliti kuću i imanje na Bukulji, kao i svu njenu pokretnu imovinu, uključujući dva automobila. Njima će pripasti i poveća suma novca, koju je Vesna uštedila i nalazi se na njenom bankovnom računu. Čak ni njeni najbliži ne znaju o kojoj je sumi riječ, jer to krije”, dodao je izvor za Informer. (novi.ba)