OVO OBAVEZNO URADITE: Kad God Odsjedate U Hotelu, Stavite Kesu Preko Odvoda I U Nju Ubacite Novčić!

Zanimljivosti

OVO OBAVEZNO URADITE: Kad God Odsjedate U Hotelu, Stavite Kesu Preko Odvoda I U Nju Ubacite Novčić!

Ukoliko vaš posao podrazumjeva dosta putovanja i odsjedanja u hotelu, onda trebate znati nekoliko trikova.

Vjerujemo da ćete nam biti zahvalni na ovim savjetima i pitati se kako ovo ranije niste znali.

1. Ako odsjedate u hotelu u kojem vam naplaćuju korištenje interneta, često možete koristiti svoj telefon kao privatnu, ličnu internet pristupnu tačku. Samo provjerite kod svog provajdera prije nego što krenete.

2. Često vaš prtljag dolazi opremljen štipaljkama za odjeću. Ove štipaljke možete koristiti kako bi vaša četkica za zube bila podignuta i daleko od potencijalnih klica. To je odličan način da ostanete zdravi i izbjegnete bolesti tokom putovanja.

3. Tokom odmora obično pokušavamo da izbjegnemo pranje veša. Ali ako imate nekoliko majica koje trebate oprati, jednostavno stavite plastičnu vrećicu preko odvoda i u nju stavite novčić kako biste bili sigurni da će se umivaonik napuniti vodom. Sada ste spremni za pranje.

4. Ako vam nedostaje mjesto da napunite svoj telefon ili ste zaboravili punjač kod kuće, ne morate trošiti novac za punjenje vašeg telefona. Većina televizora u hotelu će imati rezervni USB port koji funkcioniše.

5. Ako vam je potrebno mjesto da promijenite pelene bebi, lako možete pretvoriti radni stol u hotelu u savršeno mjesto za presvlačenje bebe.

6. Ako imate lagan san i želite uživati u sobi u tišini, stavite peškir ispod vrata kako biste blokirali bilo kakva neželjena svjetla ili zvukove koji bi vam mogli ometati san.

7. Iako većina zavjesa u hotelu obavlja odličan posao u blokiranju svjetlosti, obično ostaje dio koji ne možemo zatvoriti. Umjesto da vam to ometa san, vješalicu iskoriste da biste riješili ovaj problem. (novi.ba)