“Udala Si Se Za BUDALU”: Mladoženja (28) Došao SMRDLJIV Na Venčanje, A Onda Je Nastao Još Veći Šok

Ispovijesti

“Udala Si Se Za BUDALU”: Mladoženja (28) Došao SMRDLJIV Na Venčanje, A Onda Je Nastao Još Veći Šok

Tokom slavlja mlada je primetila da njen novopečeni muž nema kontrole nad alkoholom i da je u sve lošijem stanju. Iako bi venčanje trebalo da predstavlja najradosniji dan u životu mladenaca, nekada se svadbena ceremonija može pretvoriti u pravi košmar. Upravo to se dogodilo i ovom paru.

Naime, Kearia (24) i i njen partner Sam (28) krunisali su svoju dugodišnju vezu brakom, ali kada ju je mladoženja odveo pred oltar , mlada je osetila da se on oseća na alkohol.

– Nije mogao da me pogleda u lice, ispalo mu je prstenje iz ruku. Nije mogao da gleda na oči, da govor ili stoji normalno – rekla je Kearia koju je pred oltar doveo rođak Kajli (21) jer nije imala bližeg člana porodice.

– Nervozna sam zbog današnjeg dana i kroz glavu mi prolaze mnoge misli.Kajli je moja jedina porodica i zato želim da bude deo venčanja – rekla je Kearia u u emisiji TLC televizije, Gypsy Brides US.

Tokom slavlja primetila je da je Sam nema kontrole nad alkoholom i da je u sve lošijem stanju. Kada je Kajli primetio koliko je razočarana, predložio joj je da pobegne s njim, priznavši joj da je godinama zaljubljen u nju.

– Ne mogu da sedim i gledam šta se dešava. Ovo je smešno, on je budala. Udala si se za budalu. Sada je vreme da se izvučeš, ajmo, šta kažeš? – rekao je Kajli.

Nesrećna mlada je pristala, ne obazirući se na to što su zvanice gledale kako beži s rođakom – i novim partnerom. Ubrzo su se Sam i Kearia razveli i više nisu u kontaktu. (objektiv.rs)