Kad God Sretnem Komšiju, Poludim Za Njim, A Samo 1 Njegov Potez Je Dovoljan Da O Njemu Maštam Danima!

Ispovijesti

Kad God Sretnem Komšiju, Poludim Za Njim, A Samo 1 Njegov Potez Je Dovoljan Da O Njemu Maštam Danima!

Jedna Britanka je ispričala priču kako joj se već neko vreme sviđa komšija, iako je u trogodišnjoj vezi sa svojim dečkom.

– Moj dugogodišnji dečko i ja smo se pre četiri nedelje preselili u novi grad. Svi u našem naselju su izuzetno dragi i svi se družimo predveče – započela je svoju priču.

– Jedan od naših komšija ima 30 godina i nedavno sam shvatila da izuzetno privlačimo jedno drugo. Jedne noći nas je komšija sa svojim prijateljem pozvao da izađemo u bar. Ja sam ostala prisebna, a moj dečko se napio. Kad smo stigli kući, on je legao da spava, a ja nisam bila umorna pa sam ostala da pričam sa komšijom – objašnjava ona.

– Kasnije su došle još neke komšije koje su nam smetale, pa smo ušli u njegovu kuću i seli na krevet. On mi je stavio ruku na koleno, a ja mu nisam rekla da ne sme to da radi. Deo mene nije želeo da pravim budalu od sebe. I dalje je držao ruku na mom kolenu, a ja sam onda ustala i rekla mu da ne mogu to da učinim.

– Rekla sam da je moj dečko predobar i da bi to sa njim bilo sebično. Odlučili smo da se vratimo napolje, na “sigurno mesto”. Posle me je ponovo pozvao u svoju kuću, gde me je poljubio u čelo, stavio ruke na stomak dok mi je pričao se*si stvari. Sledeće noći smo ponovo razgovarali, ali smo bili hladni jedno prema drugom i pokušali smo da uživamo u ostatku noći kao prijatelji. Međutim, nije trebalo mnogo da počnem da razmišljam o onome što se dogodilo, a on je bio dovoljno lud da mi šapne nešto zaista se*si kad niko drugi nije mogao da čuje.

– Legla sam u krevet samo da bih se držala što dalje od iskušenja. Oboje se slažemo da bi bila užasna ideja da vodimo ljubav i iskreno, ja volim svog dečka svim srcem. Jednostavno ne mogu da prestanem da osećam ruke mog komšije, ili da osećam njegov miris i čujem njegov šapat. Ne mogu da prestanem da razmišljam o tome kako su njegove ruke i usne želele da dodirnu svaki delić moje kože. Moj dečko je sjajan u krevetu, ali voli da vodi ljubav mnogo ređe od mene. Komšija deluje kao nova i opasna prilika. Ne mogu da ne osećam uzbuđenje kada razmišljam o njemu – zaključila je ona. (espreso.co.rs)