SANDRA REŠIĆ ZA DLAKU IZGUBILA ŽIVOT U UDESU! Pevačica iznela jezive detalje: Kola su se zapalila, mama se umalo nije ŠLOGIRALA!

Showbizz

SANDRA REŠIĆ ZA DLAKU IZGUBILA ŽIVOT U UDESU! Pevačica iznela jezive detalje: Kola su se zapalila, mama se umalo nije ŠLOGIRALA!

Bivša zadrugarda Sandra Rešić otkrila je detalje stravičnog udesa koji je nedavno doživela.

– Ja sam samo pomislila da je gotovo, ako nikada nisam poginula, sad ću. Oni su stvarno momci… Ne mogu mnogo da pričam o tome, jer je slućaj u toku, advokati su mi rekli da ne dajem mnogo detalja, videće se sve, Bože moj, rekli su mi da će to da traje još nekoliko meseci. Ja sam se spremila, opremila, sve ono što mi je potrebno, borićemo se, oni imaju dokaze, ja imam dokaze, pa ćemo videti. Čovek me je nabio u kafić! Neki dečko, koji je čuvar tu, nekog od restorana, brzo izašao, jer sam ja od šoka nastavila da sedim u kolima, samo mi je rekao da moram da izađem iz kola, jer nešto smrdi, ja sam videla sliku kao u filmovima BAM i nema me više!

– Mama mi se šlogirala, ja sam je pozvala i rekla da ne brine, da je sve okej, da je auto takav i takav, da su svi živi i zdravi, ona je rekla da odmah dolazi, zvala sam sve svoje drugove, svi su spavali, jedino mi se javio Ša, jer je bio budan u to doba. Dogovorili smo se da se on trudi da mi postane drug… Šalim se, nije to preterano često, ali volim da vidim kako je i da li drži svoju reč da neće voditi Taru na more i njeno društvo. Ušla sam na Vacap i videla da je na mreži, pa sam ga pitala, stvarno je došao, za pet minuta, pomogao mi je.

– Ja sam u strahu bila da će keva da mi se šlogira, pa sam otišla prvo kući, pa u Urgentni, terali su me da idem, ali nekako, sutradan kad se to ohladilo, dali su mi uput, meni je noga bila katastrofa, masnice imam, ne nosim više šortseve, imala sam nesvestice, nekih 72 sata, ali najgore je prošlo, još uvek me boli noga, ne mogu da obučem šta sam htela.

– Nemam, zato što sam sa gipsom sela za volan prvog dana. Deda me je naučio da kada imaš strašan udes, ako ne sedneš dan, dva nakon toga, da će ti traume za čitav život. Ali sam imala snove, ne sa udesom, ali su bili katastrofalni. Živim na lekovima za bolove, onako me ošamute! Kurir.rs/Republika.rs