ALEKS NIKOLIĆ KUPUJE BESNU MAŠINU! Bivša zadrugarka se oglasila iz Egipta, TRAŽI POMOĆ, rešila da se BAŠ POČASTI!

Showbizz

ALEKS NIKOLIĆ KUPUJE BESNU MAŠINU! Bivša zadrugarka se oglasila iz Egipta, TRAŽI POMOĆ, rešila da se BAŠ POČASTI!

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević već nekoliko dana uživaju u Egiptu odakle se oglašavaju. Bivša zadrugarka se sada oglasila i otkrila da želi da kupi novi automobil. Aleksandra je aktivna na društvenim mrežama, pa je tako na svom Instagram storiju napisala da želi da kupi polovan četvorotočkaš.

– Hoću da kupim auto, menjač automatik i da je registrovan. Neka mi se javi neko ko prodaje ili radi sa automobilima (ne šaljite mi automobile sa oglasa, sve sam pogledala) – napisala je Aleksandra Nikolić na pomenutoj društvenoj mreži.

Inače, Dejan Dragojević nedavno je pobesneo zbog zajedničkih fan grupa Aleksandre i njega, pa se odlučio na drastičan potez – da iste otprati!

– Zbog nepotrebnih i bezveznih rasprava između grupa koje podržavaju mene i Aleksandru otpratio sam sve grupe koje podržavaju… Bude li neko pravio bilo kakav pritisak, blokiraću sve grupe. Pratim samo svoje grupe, ne interesuju me zajednička podrška da se vi raspravljate jedni sa drugima. Oko čega se vi raspravljate? Je l’ vam fali rijaliti? Onda prebacujete pritisak na mene što lajkujem, pratim – rekao je Dragojević i dodao:

– Ja nikome ne polažem račune, nikome se ne dodvoravam i sa mnom niko neće upravljati. Kada budete prestali s raspravama i kad se sjedinimo u jednu grupu i kad sve bude normalno onda ću promeniti mišljenje, a do tada… Smirite se, bez međusobnih rasprava, ako vam se raspravlja onda ne znam šta da vam kažem. Na odmoru sam, vi meni pravite pritisak. Poslednji put vas molim bez pritiska i rasprava. Budite normalni i onakvi kakvi jeste, nemojte međusobno da pravite neke probleme, ne kapiram vas! ispadate gori od onih koji su bili u rijalitiju. Ne znam ni oko čega se raspravljate, ubijate me s porukama. Hvala vam, mir neka bude i da lepo krenemo ispočetka. Voli vas i ljubi vaš Dejan – poručio je Dejan Dragojević nedavno na svom Instagramu. Kurir.rs/M.M.