BEKUTA SE SKINULA U KUPAĆI I OTKRILA RECEPT ZA SREĆU: Uradite Ovo Na Početku Sedmice, SVE ĆE VAM IĆI OD RUKE (FOTO)

Showbizz

BEKUTA SE SKINULA U KUPAĆI I OTKRILA RECEPT ZA SREĆU: Uradite Ovo Na Početku Sedmice, SVE ĆE VAM IĆI OD RUKE (FOTO)

Ana Bekuta otišla je na zasluženi odmor, a pevačica je pronašla vrijeme i za svoje fanove sa kojima je podijelila “recept” za srećnu nedelju Bekuta je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj nosi šešir i sunčane naočare, a u pozadini se vidi da je na moru, međutim, najveću pažnju je privukao opis fotke.

– Uputstvo za sretnu nedelju, čak i ako niste na moru: 1. Odmah prestani da se upoređuješ sa drugim ženama 2. Organizuj kafu ili susret za kvalitetan razgovor 3. Sad lijepo izađi iz Instagrama i ostavi telefon kod kuće! Voli vas Ana – napisala je pjevačica na pomenutoj društvenoj mreži.

Ana Bekuta je odlučila da poradi na sebi i psihički, ali i fizički. Ona je imala dnevno pet obroka, tri glavna i dve užine. Jela je striktno na tri sata, nije koristila so, već samo biber i kukurkumu i to uvijek zajedno.

Hranu je spremala na maslinovom ulju, a krompir izbacila iz jelovnika. Svakog dana pila je 1,5 litara vode i dosta čaja od rastavića i konzumirala je mlečne proizvode bez laktoze zbog alergije. Ključan deo Anine dijete bilo je crveno bobičasto voće kojim je započinjala dan, ali i ostale vrste voće sa niskim glikemijskim indeksom (poput kivija) koje smanjuju želju za slatkišima i drže pod kontrolom nivo šećera u krvi. (novi.ba)