OSTAVILA DEČKA ZBOG STEFANA I RENOVIRALA STAN ZA NJIH DVOJE: Jovana Misica Živjela Kao Kraljica, SADA RONI SUZE

Showbizz

OSTAVILA DEČKA ZBOG STEFANA I RENOVIRALA STAN ZA NJIH DVOJE: Jovana Misica Živjela Kao Kraljica, SADA RONI SUZE

Stefan Karić je 10 mjeseci boravio u rijalitiju dok ga je Jovana čekala u njegovoj porodičnoj vili na Zvezdari gdje mu žive otac Osman i maćeha Kristina. Ipak, ubrzo nakon kraja rijalitija Karić je riješio da stavi tačku na ljubavnu vezu, a evo kako je počla njihova ljubav.

Jovana je u Zadrugu 4 ušla kao zauzeta djevojka, a nakon nekoliko mjeseci je odlučila da javno, pred kamerama, ostavi svog dečka Luku Pojužinu.
Njihova veza u Zadruzi je bila puna uspona i padova, ali su oni na kraju rijalitija izašli kao par.

Jovana i Stefan se nisu odvajali nakon rijalitija, a ona se tada preselila u Stefanovu luksuznu vilu na Zvezdari odakle se često oglašavala, a sve je izgledalo idealno. Stefan je odlučio da uđe u Zadrugu 5, a ona se tada nije vratila u porodični stan nego je ostala u vili sa njegovim ocem Osmanom i maćehom Kristinom.

Osman Karić je u jednom intervjuu istakao da je Jovana sređivala kutak samo za nju i Stefana.

– To je jedna vrsta apartmana u kome bi oni trebalo da žive. Krenuli smo to da gradimo dok je Stefan još bio napolju. Dio krečenja i grubih radova je završen, a dio opremanja smo ostavili kada on izađe pa neka njih dvoje zajedno biraju namještaj – govorio je Osman.

– U vili mi je opušteno, imamo i kucu i ptičicu. Ovo je jedna porodica koja živi u harmoniji i nekako smo se stopili, prihvatili su me kao da sam odavno dio Karića. Ne osjetim razliku između moje porodice i njih – rekla je Jovana. (novi.ba)