ŠOK! PRIJATELJICA PROGOVORILA KROZ KOJI PAKAO JE MAJA PROŠLA: Svi DETALJI veze Marinkovićeve i Pece, spomenula i MUTNE RADNJE

Showbizz

ŠOK! PRIJATELJICA PROGOVORILA KROZ KOJI PAKAO JE MAJA PROŠLA: Svi DETALJI veze Marinkovićeve i Pece, spomenula i MUTNE RADNJE

Maja Marinković i Petar Raspopović stavili su tačku na svoju ljubavnu vezu. Tim povodom se za Kurir oglasila i Majina prijateljica Olga Margetić, bivša zadrugarka i otkrila detalje veze.

– Nema veze s vezom da je Peca šutnu Maju. Taj čovek, ako mogu tako da ga nazovem, muška je stalera željna pažnje, očigledno ima komplekse koji ga prate iz detinjstva. Kao što je i sam namestio paparace da ih slikaju na Zlatiboru. Taj čovek joj je branio da se čuje sa drugaricama, da izlazi, da se oblači kako želi, prisluškivao je, pratio svaki njen korak. Ukoliko joj dozvoli da izađe, morala je da je javlja na video pozive, da vidi ko je u njenom okruženju. Čak je i na njenog oca bio ljubomoran i uskraćivao joj je kontakt sa ocem – otkrila je Olga.

– Zabranio joj je da kači reklame po instagramu da bi zavisila od njega finansijaki. Bila je kao njegova marioneta, a Majin karakter to nije dozvoljavao, a svi znamo kakva je Maja, puna zivota, iz tog razloga rešila je napusti taj pakao od života. On je pokušavao na sve načine da je uništi, i da bude fokusirana samo na njega. Maju je ugusio takav zivot, a i pojedine stvari koje nisu za javnost – priča Olga.

– Postoje tu neke ozbiljnije stvari o kojoma Maja ne želi da priča, neke “mutne” radnje. Ali kad god sam je pitala, nije želela da se nastavlja o toj temi – zavrišila je Olga. kurir.rs/M.K.