LUNA I MARKO POKREĆU PORODIČNI BIZNIS! Poznati par neće više da zarađuje od rijalitija i mreža, ovo su svi detalji NOVOG POSLA!

Showbizz

LUNA I MARKO POKREĆU PORODIČNI BIZNIS! Poznati par neće više da zarađuje od rijalitija i mreža, ovo su svi detalji NOVOG POSLA!

Poznati par Luna Đogani i Marko Miljković nedavno su kupili plac u banatskom selu Mramorak kako bi napravili svoju oazu mira van gradske vreve.Njih dvoje su su pored uživanja i opuštanja u prirodi, navodno rešili da započnu unosan biznis i sagrade vikendicu sa spa-centrom i bazenom koju će iznajmljivati drugima.

Kako izvor blizak paru otkriva, Miljkovići će navodno u ovu poslovnu ideju uložiti svu svoju ušteđevinu kako bi napravili pravi mali raj i privukli što više gostiju ne bi li uloženi novac što pre vratili.

– Marko je predložio Luni da naprave luksuzno odmaralište koje će izdavati drugima kada su već kupili plac koji je idealan za sve one koji žele da se odmore i okupe s prijateljima. Ona je oduševljeno prihvatila tu ideju budući da su dugo želeli da pokrenu porodični biznis koji nema veze s društvenim mrežama i snimanjem za Jutjub kanal – kaže izvor i dodaje:

– Više od dve godine su sklanjali sa strane deo novca koji svakodnevno zarađuju putem svog kanala, a luksuzna vikendica, čija izgradnja i opremanje će ih koštati oko 30.000 evra, im je došla kao idealna prilika da sve što ulože vrate kroz godinu, dve dana.

Izvor otkriva da će samo za bazen i saunu Miljkovići morati da izdvoje preko 10.000 evra.

– Iako su prvobitno planirali samo bazen, Luna je predložila da naprave manji spa-centar u kom će gosti dodatno moći da se opuste nakon kupanja u bazenu. Preko prijatelja su pronašli izvođača građevinskih radova koji im je predložio saradnju u zamenu za upola manju cenu za bazen i saunu, pa će ih umesto 20.000 evra, luksuzni delovi dvorišta koštati 10.000 evra – navodi izvor uz tvrdnje da se završetak svih radova očekuje na proleće sledeće godine.

– Sredinom septembra će početi da se gradi kuća, a bazen i sauna će se graditi u hodu. Ako sve bude teklo po planu, početkom aprila će vikendica biti useljiva, a njih dvoje će moći da krenu s ozbiljnom zaradom. Ceo dan s noćenjem iznajmljivanja će koštati oko 300 evra, a pored ogromne baze fanova i pratilaca na društvenim mrežama, nema sumnje da će uspešno razraditi posao i vratiti svaki evro koji su uložili – zaključuje izvor. Kurir.rs/K.Đ/Alo