MAJA MARINKOVIĆ U DEPRESIJI NAKON RASKIDA? Starleta OČAJNA zbog Pece, u strahu da se ne vrati Subotićki i ovo joj stvara MUKU!

Showbizz

MAJA MARINKOVIĆ U DEPRESIJI NAKON RASKIDA? Starleta OČAJNA zbog Pece, u strahu da se ne vrati Subotićki i ovo joj stvara MUKU!

Starleta Maja Marinković ponovo se našla u centru skandala kada je okončala svoju kratkotrajnu vezu sa Predragom Pecom Raspopovićem zbog koga je izdala prijateljicu Aleksandru Subotić kojoj je preotela muža i oca njenog deteta. Sada se oglasio izvor blizak bivšim ljubavnicima za i otkrio šta se dešava u domu Marinkovića od kako se Maja vratila iz Crne Gore u kojoj je boravila sa Pecom pre nego što su raskinuli. Kako izvor tvrdi, starleta je navodno u strahu da se Peca ne vrati ponovo Subotićki.

– Istina je da je Maja neraspoložena i uznemirena. S jedne strane, zbog njega i njihove veze izgubila je drugaricu koja joj je zaista bila iskrena, a sa druge više neće moći da uživa i baškari se u luksuzu koji joj je Raspopović pružao. Vratila se kod Takija u mali stančić, nije joj svejedno. Histeriše i samo se svađa sa Takijem jer je svesna da on ne može da joj omogući sve ono što joj je Peca davao svakodnevno. Da ne pričam o strahu koji ima jer se plaši da će se Predrag vratiti Subotićki. Ona misli da će se oni pomiriti, a u tom slučaju, ona je izvukla deblji kraj jer je ostala i bez dečka i bez najbolje drugarice. Novinari ne prestaju da je zovu, a ona sebi ne može da prizna i pomiri se sa činjenicom da je ispala glupa.

Podsetimo, Maja se danas oglasila za Kurir i izjavila:

– Imam potrebu da se oglasim i kažem šta je istina u vezi mog i Pecinog odnosa. Najpre moram da kažem da to nije onako kako sam ja mislila, želela i bila sigurna da je iskren. Izašla sam iz tog odnosa jer se ipak oseti razlika u godinama i imamo drugačija interesovanja. Dakle, na svojoj koži sam naučila da nije zlato sve što sija i iz mnogo razloga sam odlučila da ga ostavim i prekinem taj odnos. Jasno mi je da pokušava da preko svojih prijatelja izokrene priču u svoju korist, ali mu to neću dozvoliti – kaže Maja za Kurir i poručila da će uskoro izneti sve detalje.Kurir.rs/ Blic