Pisala je da ću tek plakati, svašta pričala mojim drugarima: Karić poslije raskida iznio šta je misica radila dok je bio u Zadruzi!

Showbizz

Pisala je da ću tek plakati, svašta pričala mojim drugarima: Karić poslije raskida iznio šta je misica radila dok je bio u Zadruzi!

Rijaliti par Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić raskinuo je vezu, a vijest je potresla njihove pratioce koji su im pružali podršku.

Stefan je 10 mjeseci boravio u rijalitiju dok ga je Jovana čekala u njegovoj porodičnoj vili gdje mu žive otac Osman i maćeha Kristina. Ipak, ubrzo nakon kraja rijalitija Karić je riješio da stavi tačku na ljubavnu vezu.

Stefan je naveo da neće da bude ni sa kim na silu, a onda otkrio i detalje raskida i Jovaninog ponašanja. Naime, dok je Karić boravio u rijalitiju, Jovana je komunicirala sa raznim grupama koje su ih podržavale, pa se i žalila Stefanovim prijateljima.

– Ona je sama kriva što se dopisuje sa tim mentolima i iznosi detalje te naše… Strašno, ali nema veze… Ti ljudi udaraju na mene, udaraju na Osmana…To su bolesnici bolesni. Imam neke prepiske gdje je ona svašta pričala za mene, da ću tek da plačem. Jednostavno, vidim da se i njima žalila, znam i da se mojim prijateljima žalila i svašta pričala. Ne zamjeram joj, jer je svašta prošla i sve to – rekao je Stefan.

– Mene je začudilo da ti je ona oprostila te prepiske – rekla je voditeljka.

– Ja znam da kad se tako nešto desi, mislim, nije normalno. Kao što je ona rekla da nije posumnjala da sam bio sa Marijanom. Nemoj da mi pričaš da ne sumnjaš, kaži, brate: “Posumnjala sam”. To me je nerviralo! Normalno je da je sumnjala… – rekao je Karić.

– Mene sitnica može najviše da poremeti, da me totalno odbije od osobe. Te neke sitnice su me unakazile… Nije to bilo, sad ovog puta, nisam sumnjao u nju niti bilo šta. Stvarno nisam sumnjao, ali jednostavno je bilo raznih priča gdje se ona kretala, gdje je izlazio taj njen bivši momak – rekao je Stefan u emisiji “Narod pita” gdje je bio gost. kurir.rs