Imao JEZIV plan! U dnevniku svog sina pročitala UŽASNU poruku: Odmah ga prijavila POLICIJI (VIDEO)

Region

Imao JEZIV plan! U dnevniku svog sina pročitala UŽASNU poruku: Odmah ga prijavila POLICIJI (VIDEO)

Ova majka misli da je uradila pravu stvar za svog sina, kada je pozvala policiju i prijavila ga Nikol Šubert je čistila svoj dom i tom prilikom naišla je na dnevnik svog sina, koji je u trenutku imao 17 godina, a u kome je napisao da planira da ubije svoju majku, a zatim i da napadne srednju školu koju je pohađao u Vašingtonu.

– Bilo je jednostavno srceparajuće. Nisam htela da znam detalje – rekla je Nikol i dodala:

– To je moje dete, ja sam ga rodila. Mnogo boli. Još uvek boli. U tom trenutku nije se radilo samo o njemu i meni. Radilo se o celoj školi, stotinama ljudi, stotinama dece.

 

Ova majka misli da je uradila pravu stvar za svog sina, kada je pozvala policiju i prijavila ga.

– Verujem da sam spasila živote. Ako postoji šansa da se spase makar jedna osoba, jedno dete, mislim da je vredno toga – rekla je Nikol.

Tinejdžer je uhapšen i priznao je krivicu za krivično delo pretnje bombom. Zbog toga je morao da prođe kroz mentalnu evaluaciju i završi program rehabilitacije i društveno korisnog rada. Nažalost, u Americi se sve češće dešavaju masovne pucnjave u školama, te je odlučila da ostalim roditeljima skrene pažnju na neke trenutke koje bi mogle to da spreče:

– Očigledno je da ne možemo stalno da kontrolišemo postupke naše dece. Koji mogu? Ali postoje znaci da nešto nije u redu – zašto se ponaša čudno? Zašto? Zašto je takav prema sebi? (objektiv.rs)