Izbacio devojku naglavačke iz kuće: Saznao šta radi u tajnosti dok njega nema, pa napravio HAOS

Zanimljivosti

Izbacio devojku naglavačke iz kuće: Saznao šta radi u tajnosti dok njega nema, pa napravio HAOS

U zajedničkom životu, svađe su česta, pa i normalna stvar. Ali, one nekada toliko kulminiraju da dovedu do potpunog raskola u vezi. Takvo iskustvo doživeo je i jedan mladić kada je uvideo kako se njegova devojka ponaša prema njegovoj mački.

On je anonimno podelio svoju priču i objasnio da se sa devojkom zabavlja oko dve godine i da su konačno odlučili da počnu da žive zajedno. Međutim, godinu dana pre nego što je upoznao svoju devojku, dobio je mačku kao kućnog ljubimca.

I sve je bilo u redu, dok se devojka nije uselila. Naime, jednog dana mačka je nestala. Ubrzo, ispotavilo se da ju je napolje izbacila upravo njegova devojka.

– Satima nije bilo moje mačke, razboleo sam se od brige, sve dok moj drug nije došao kod mene i vratio mi je, rekavši da ju je našao na dve ulice dalje. Pitao sam svoju devojku kako je mačka, koja nikada ranije nije pokušala da izađe, završila tako daleko od moje kuće i ona je priznala da ju je izbacila. Pobesneo sam i izbacio je iz kuće – zaključio je on. (objektiv.rs)