ISPLIVALI SKANDALOZNI SNIMCI DARKA LAZIĆA: Folker FALŠIRA za sve pare, svi u strahu da se nije ponovo vratio POROCIMA! (VIDEO)

Showbizz

ISPLIVALI SKANDALOZNI SNIMCI DARKA LAZIĆA: Folker FALŠIRA za sve pare, svi u strahu da se nije ponovo vratio POROCIMA! (VIDEO)

Slava pevača Darka Lazića ne jenjava već godinama, a mnogi ga i dalje smatraju jednim od naših najboljih vokala, te naslednikom pokojnog Šabana Šaulića. On ide u korak s vremenom, pa tako snima i nove pesme modernijeg žanra, a radi punom parom.

Ipak, i pored velike popularnosti, Darka konstantno prate priče o navodnom konzumiranju nedozvoljenih supstanci, te prevelikoj količini alkohola. Pevač je u više navrata demantovao ove navode.

Na društvenoj mreži Tviter sada su isplivali snimci sa jednog od Lazićevih nastupa i mnogi su se zapitali šta mu se desilo, s obzirom na to da je Lazić poznat po svojim vokalnim sposobnostima.

Naime, na snimku, čak i za osobe koje su laici kada je muzika u pitanju, čuje se da Lazić dok peva falšira, čak i viče i muči se. U pitanju su njegove pesme i hitovi njegovih kolega, pa je time sve još čudnije, a ispod ovih videa komentari korisnika su poražavajući za pevača poput Lazića.

Podsećanja radi, Darko Lazić je u maju ove godine postao jedna od glavnih tema pošto se, po puštanju iz pritvora, vozio bez sigurnosnog pojasa, a onda je u jednom klubu u Austriji navodno i napao gitaristu – opet navodno pod dejstvom alkohola. Kurir.rs