BAKA PRASE I ANJA SE POMIRILI: Jutjuber joj priredio NESVAKIDAŠNJE iznenađenje, ona za OVAJ HONORAR pristala da bude sa njim!

Showbizz

BAKA PRASE I ANJA SE POMIRILI: Jutjuber joj priredio NESVAKIDAŠNJE iznenađenje, ona za OVAJ HONORAR pristala da bude sa njim!

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase pomirio se sa devojkom Anjom Blagojević, nakon što su u januaru ove godine raskinuli. Od kako se ponovo aktivirao na društvenim mrežama, nije prestajao da moli Anju da se pomire. I izgleda se upornost isplatila. Večeras je pao poljubac pomirenja.

Baka je ovoga puta rešio da organizuje onlajn dejt sa bivšom devojkom Anjom Bla, te je rešio da piju čašu alkohola na svakih 250 evra, a cilj je da sakupi 10.000 evra.

– Ja više ne pijem, ne sećam se koliko sam čaša popila – rekla je u nekom trenutku Anja nakon 1400 evra uplate, ali nije odustajala, dok je Bogdan sve vreme igrao i skakao.

Da im ovo druženje prija pokazali su kada su se pred svima poljubili i tako ponovo ozvaničili vezu.

Znači pomirili smo se? – pitao ju je Baka.

– To znači da ja dobijam pola para od večerašnje donacije – odgovorila mu je Anja.

Podsetimo, Baka Prase početkom ove godine okončao je vezu sa influenserkom Anjom Bla, nakon čega je par meseci proveo u medijskoj ilegali zbog brojnih skandala i napada na društvenim mrežama. Kurir.rs