DRAMA U ZVEZDAMA GRANDA! SAD SI OVO URADIO I NIKAD VIŠE! Saša Popović URLAO Na Snežanu Đurišić, A Onda Je Usledio BRUTALAN Odgovor

Showbizz

DRAMA U ZVEZDAMA GRANDA! SAD SI OVO URADIO I NIKAD VIŠE! Saša Popović URLAO Na Snežanu Đurišić, A Onda Je Usledio BRUTALAN Odgovor

Saša Popović je na snimanju Zvezda Granda uvredio Snežanu Đurišić koja nije mogla da pređe preko toga pa mu je žestoko sasula u lice! Tokom snimanja “Zvezde Granda” došlo je do kulminacije u odnosu pevačice Snežane Đurišić i Saše Popovića, piše Skandal.

Naime, na jednom od poslednjih snimanja Snežana je počela da komentariše dok je Popović razgovarao sa kandidatkinjom, što je njemu zasmetalo, jer mu je upala u reč, pa je on povisio ton na nju.

– Ućuti više, nemoj da uskačeš, pa onda ide glas preko glasa! Bunimo tako narod – siktao je Popović.

Snežana je zaćutala u tom trenutku, ali po izrazu lica se videlo da joj nije bilo prijatno što je došlo do ovakve situacije, jer se nije navikla da je Popović toliko oštar, naročito ne prema njoj.

Međutim, kasnije, kada su bili nasamo, Snežana je stavila Saši do znanja da s njom tako ne može da razgovara:

– Sad si ovo uradio i nikad više, ne možeš tako da mi se obraćaš!

Popović je pokušao da se opravda time da je u pitanju bio samo afekat, te da je izuzetno ceni. No, Snežani se nije šalilo sa situacijom, pa je ostala pri stavu da sa njom ne sme da se tako ponaša, kao i da se na nju ne sme podići ton. (kurir.rs/skandal)