SLOBA MI JE ZABRANIO DA PRIČAM O TRUDNOĆI! Oglasila se Radanovićeva žena posle lepih vesti i otkrila istinu!

Showbizz

SLOBA MI JE ZABRANIO DA PRIČAM O TRUDNOĆI! Oglasila se Radanovićeva žena posle lepih vesti i otkrila istinu!

U domu Slobe Radanovića proteklih dana dešavaju se prelepe stvari jer je, kako prenose mediji, njegova supruga Jelena Đuričanin u drugom stanju. Kako prenose mediji, ona nam je rekla kratko da joj je suprug Sloba zabranio da daje bilo kakave izjave o trudnoći.

Kao bomba je odjeknula vest da je Jelena Radanović, supruga pevača Slobe Radanovića, u drugom stanju. Pevač nije želeo da se oglašava o ovoj temi, a njegovu suprugu Jelenu imala je kratak komentar.

– Žao mi je ne mogu da vam kažem ništa, Sloba mi je zabranio da bilo šta medijima govorim, tako da te ne mogu ni dematovati, a ne mogu ti dati ni potvrdu – rekla je katko Jelena Radanović, supruga popularnog pevača Slobe Radanovića.

Kako su pojedini mediji otkrili, Jelena je sada u četvrtom mesecu trudnoće i dobro se oseća.

– Radost je neopisiva, u celoj porodici. Sloba je i dalje na velikoj letnjoj turneji, ali svaki slobodan momenat provodi sa Jelenom, trudeći se da joj baš ništa ne nedostaje. Ona se odlično oseća, sve je baš kako treba – priča izvor.

Jelena i Sloba venčali su se 14. februara u Manastiru Dubnica, u mestu Božetići kod Nove Varoši, koji je posvećen Svetoj Trojici. Ovo je drugi brak oboma, Jelena iz prvog braka ima dva sina, dok Slobodan, koji je bio u braku sa Kristinom Kijom Kockar, nema dece. kurir.rs/informer