Dalila me je pesnicama udarala u glavu, a onda je krenula da me šutira: Sandra Rešić otkriva detalje obračuna sa Dragojevićkom!

Showbizz

Dalila me je pesnicama udarala u glavu, a onda je krenula da me šutira: Sandra Rešić otkriva detalje obračuna sa Dragojevićkom!

Bivša zadrugarka Sandra Rešić gostovala je u emisiji “Džet set – Top 5” kod novinara Gorana Todorovića, a tom prilikom progovorila je o svom učešću u popularnom rijalitiju. Sandra je na samom početku priznala da se za nju rijaliti još nije završio.

– Rijaliti se nije završio. On će trajati sve dok ne počne sljedeći rijaliti, mislim da će se tu svašta dešavati. Svakog trenutka sam spremna na sve, čak i u pola noći da me neko probudi i kaže “E, moraš da dođeš da odgovoriš na ovo pitanje”. Meni rijaliti traje i dalje – rekla je Rešićeva.

Zadrugarka je otkrila da joj se nakon rijalitija javio bivši dečko sa kojim je bila u emotivnoj vezi prije nekoliko godina.

– Jedan bivši momak mi je poslao poruku da sam bila fenomenalna i da je eto ponosan na mene – priznala je pjevačica.

Sandra se osvrnula i na brojne sukobe koje je imala sa Dalilom Dragojević.

– Jedina sam djevojka u kući sa kojoj je Dalila imala najveće sukobe. Ne plašim se nikoga i nisam se plašila da uđem sa njom u sukob jer se svađala bez argumenta. Ona je na viku i dreku pokušavala da “nadmudri” tog nekog sa kim se svađa. Sa njom sam se iskreno svađala kad mi je nešto smetalo – rekla je Sandra, pa dodala:

– U kući je postojalo par momenata kada je ona imala probleme sa Filipom, to su momenti kada je meni nje bilo žao kao žene. Neka je najgora, ostavi je, idi dalje, ali nemoj to da joj radiš. Nikada neću zaboraviti sliku kada je ona krenula da ga tuče. Tada ga je šutirala u glavu, a ja sam legla preko njega da ga zaštitim. Ona je na kraju mene išutirala i izudarala pesnicama u glavu. Tada sam prestala da je žalim, to ne mogu da zaboravim – dodala je Rešićeva. informer.rs