PREOKRET U STUDIJU! DALILA JAVNO PRIZNALA ANĐELU, STIGAO NJEGOV ODGOVOR: Evo Šta Joj Je Poručio Pred Svima (VIDEO)

Showbizz

PREOKRET U STUDIJU! DALILA JAVNO PRIZNALA ANĐELU, STIGAO NJEGOV ODGOVOR: Evo Šta Joj Je Poručio Pred Svima (VIDEO)

Sinoć je održana emisija “Narod pita”, a voditeljka Ivana Šopić je ugostila Dalilu Dragojević i Anđela Rankovića.

Voditeljka je uključila narednog gledaoca, piše Pink.rs.

Znaš kako sam ga zatekla, sjedi u (smijeh) Ja izlazim napolje, ne nadam se da ću ga vidjeti uopšte i sjedi sa lijeve strane, ugašeno sve. Ja mu kažem: “Dobro veče”, pružili smo ruku jedno drugom…Bilo mi je žao što sjedi sam – rekla je Dalila kroz smjeh.

Znači javili ste se jedno drugom – rekla je Ivana.

Da, ona je prišla – rekao je Anđelo.

Je l’ to bio u stvari problem – pitala je voditeljka.

Sve se prekinulo kada je ona izabrala drugu stranu, pustio sam je da ide tamo. Rekao sam da se nisam osjetio jadno, poniženo, nisam nikad ni rekao to. Smatrao sam tada u tom trenutku da je to izdaja, tada smo stavili do znanja da ništa od toga neće biti. Da, i dalje stojim pri tome – rekao je Ranković.

I ja stojim pri tome. Ja njemu? Vjerujem 100%. Ja sam njemu uvijek vjerovala. Stvarno jeste neko ko se drži svojih principa i kodeksa. Ja sam pogriješila tu. Ja se sad izvinjavam tebi ovim putem – rekla je Dragojevićka.

Prihvatam – rekao je Anđelo.

Ono što moram da kažem je da Anđelo nije iskren u svim momentima. Kada je mene slao u izolaciju, ali nisam htjela da komentarišem jer bi to vuklo dosta problema. Zbog čega? Zbog čega ako nisi ljut, ako si proveo neke lijepe trenutke sa mnom? Evo sad ga pitam – rekla je Dragojevićka.

Nismo komunicirali koliko se sjećam, a sa Filipom jesam – rekao je Anđelo.

Osmjeh njegov sve govori, ne mora ništa da priča. To što se šatro dopisuje, ustvari lista po Instagramu. Ništa on ne radi na telefonu. Upoznala sam ga za to kratko vrijeme, da sam se ogriješila, jesam. Ispala sam nefer, ove njegove izjave da neće da se druži sa mnom, ja nisam rekla da želim. Ja mu neprijatelj nisam, ali jesam bila u “Zadruzi” zbog nekih mojih problema – dodala je Dalila.

Želim sve te priče iz rijalitija da blokiram i da nemam veze sa tim…Ne, ne, ne, ne kažem sada to, ali sve ovo napolju što se dešava, ništa me ne zanima. Ja taj nisam ni mogao da budem, jer ne mogu da budem i u Italiji i u Crnoj gori u isto vreme. Tako da, nisam “Gringo” – rekao je Anđelo.

Ali si Bingo – našalila se Ivana.

Ne mogu da pričam o tome da li sam Bingo, ali smatram da jesam – dodao je Ranković.

On mene tako izaziva, radi neke stvari koje mogu da me iznerviraju. Kakve stvari? A sladak je, ne mogu da ga diram, ne dozvoljava mi nešto unutar sebe što osjećam da ga diram. Neprijatno mu je dok sedi – rekla je Dalila.

Nisam obratio pažnju

On je mene skenirao dok sam prošla kroz taj kafić. Hoćeš da pričamo iskreno ili da budem na tvojoj strani? Suludo je da nekoga ne skeniraš, vrlo dobro znam šta je zapazio. Čovjek je zapazio obrve – rekla je Dalila.

Pogledajte i sami: (balasevizam.novi.ba)