KO SU SEVERININE SESTRE S KOJIMA JE GODINAMA U SVAĐI? Jedna je se odrekla, a druga joj brani da viđa majku

Showbizz

KO SU SEVERININE SESTRE S KOJIMA JE GODINAMA U SVAĐI? Jedna je se odrekla, a druga joj brani da viđa majku

Već dugo Severina nije i dobrim odnosima sa sestrama, koje uopše nemaju lijepe riječi za nju! U porodičnom domu Severine Vućković, prema pisanju mnogih medija, vlada pravi haos! Poznata balkanska zvezda je u katastrofalnim odnosima sa svojim najbližima, a njen sukob sa sestrom Marijanom je i kulminirao, pa je morala čak i policija da reaguje!

Naime, kako navodi Jutarnji list, prema prijavi sestre Marijane, pjevačica se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom. Bilo je to pod okriljem noći, jedan sat poslije ponoći kada se iz stana orila buka. Severina je u sukobu sa sestrom Marijanom kojoj navodno brani da viđa njihovu majku Anu. Netrpeljivost je dostigla vrhunac i onu su, navodno, nasrnule jedna na drugu, a sve to je njena sestra prijavila nadležnim organima.

Ova novonastala situacija je iznenadila mnoge, jer je Severina do nedavno sa starijom sestrom Marijanom Vučković-Popović, koja je novinarka i živi u Beogradu, bila u fenomenalnim odnosima. Sa druge strane, sa sestrom Zdenkom, koja živi u Turnju kod Zadra, već dugo ne razgovara. Naime, Zdenka se odrekla Severine onog momenta kada se udala sa Srbina, sportskog menadžera Igora Kojića, od kog se na kraju i razvela, poslije šest godina braka.

– Ne podržavamo sve ovo, Srbi su nad nama vodili oružani rat, ugnjetavali nas 50 godina, a sada vode psihološki. Moja sestra vaspitana je u hrvatskoj i moralnoj, rimokatoličkoj porodici, od oca Hrvata i majke Hrvatice, ali je njen život preuzela menadžerska mašinerija. Ona ima planetarnu slavu, ali sigurno ima tužan život. Molim za njeno zdravlje i sreću -rekla je ranije Zdenka za Slobodnu Dalmaciju.

Tada je istakla i da nikada neće otići na Severinin koncert u srpskoj prestonici.

– Nisam bila na njenom koncertu u Splitu, a ni u Beogradu! Niti ću ikada otići u Beograd – rekla je Zdenka, a njen muž je oštro dodao:

– Njih dvije se nikad neće pomiriti! Vi Srbi ne zovite nas više.

Jednom prilikom je napisala i da joj duša jeca i plače.

– Lijepo nam je pokojna nana govorila: “Ne vjeruj Srbima ni kad ti slatke darove nose” – istakla je 2015. godine.

Priča se da je Zdenka u boljim odnosima s Marijanom, nego sa Severinom, ali o tome ne želi da priča javno.

Međutim, pjevačica je izuzetno bliska sa Marijaninom ćerkom Miom Popović, koja se skoro ostvarila i u ulozi majke. Takođe, nerijetko joj javno upućuje vrlo emotivne poruke.

– Mila moja, mamice moja, toliko sam srećna zbog tebe i hvala što si nam donijela sreću i blagoslov, koji se zove Adrian. Uz njega i Ivana, tvoja najveća želja se ostvarila… a i naša… neka se ostvare i sve ostale. Volim te i ljubim beskrajno! Rođendanko moj – posvetila joj je objavu u oktobru na Instagramu.

Pjevačica je pokušala da se pomiri sa Zdenkom, koju je pozvala na vjenčanje s Igorom 2015. godine, ali ona nije željela da upriliči sestrin najvažniji dan, koji je ona dokumentovala eksluzivnim snimcima sa svadbe u spotu za pjesmu “Kuma”.

– Nismo bili na Severininom vjenčanju u Beogradu, kao ni na onom u Istri – rekla je tada Zdenka ističući da “sestra sestru ne prepoznaje”.

Kako se pisalo, jabuka razdora među sestrama bilo je zemljište u Vukovarskoj ulici u Splitu, na kojem je izgrađen put za šoping-centar. Zdenka je tvrdila da je to zemljište vlasništvo porodice Vučković i očekivala je da se i Severina uključi u sudsku borbu oko toga, ali je pevačica sestrama rekla da je to ne zanima. I dok je Zdenka na račun Severine iznosila razne stvari, Severina se o njihovom odnosu nikada javno nije oglašava. Severina i njene sestre su rano izgubile oca Severa Vučkovića, a njihova majka Ana je jednom rekla da je upravo pjevačica naslijedila njegov karakter i izgled. (Stil)