Majka ga ostavila, otac poginuo: Godinama živeo u PAKLU, a onda je slučajni susret na ulici sve PROMENIO

Ispovijesti

Majka ga ostavila, otac poginuo: Godinama živeo u PAKLU, a onda je slučajni susret na ulici sve PROMENIO

Da život piše drame i da scene poput onih na filmu mogu da se dogode svima, potvrđuje i ispovest mladića kog je majka ostavila, a otac poginuo kada je bio dečak.

– Imam 16 godina. Majka me ostavila u bolnici nakon što me rodila i nikada me u naručje nije uzela. Mnogi mi govore da sam kopile, što na neki način i jesam.

Međutim, moj otac, iako je imao samo 17 godina kada sam ja rođen, za razliku od moje mame nije bežao od mene, te je odlučio da me zadrži pored silnih pritisaka od porodice, rodbine pa i prijatelja.

Govorili su mu da treba da me, isto kao i moja majka, ostavi i da u dom. Borio sa kao lav protiv svih i konačno kada je uspeo, par dana pre mog četvrtog rođendana je doživeo saobraćajnu nesreću i na mestu ostao mrtav.

To je značilo za mene ono neizbežno, odmah sutradan očevi roditelji, moji deda i baka su me dali u dom i dugogodišnji trud mog oca je u jednoj sekundi propao. Usledile su godine patnje, poniženja, bola, plača, da bih “naleteo” u gradu na mog dedu i moju baku koji su me dali u dom.

U trenutku su zanemeli kada su me videli, kako kažu, potpuno sam isti kao moj tata, njihov sin. Od tada me svakodnevno zovu, mole da se vratim i da živim kod njih, da im oprostim, jer u meni vide ono što su prerano izgubili – završio je mladić svoju ispovest. (objektiv.rs)