“SEVERINA JE ŽRTVA NASILJA” Oglasila se pevačicina advokatica, evo šta je prethodilo tuči SESTARA: Marijana joj je nanela POVREDE!

Showbizz

“SEVERINA JE ŽRTVA NASILJA” Oglasila se pevačicina advokatica, evo šta je prethodilo tuči SESTARA: Marijana joj je nanela POVREDE!

Pevačica Severina Vučković privedena je na zagrebačkom aerodromu jer je navodno napala rođenu sestru Marijanu Popović i zadalo joj posekotine.

Njena advokatica Jasminka Biloš sada se oglasila za medije i otkrila njenu stranu priče.

“Severina nije uhapšena, ona je na slobodi. Ona je u policijskoj stanici dala izjavu zbog prijave koju je protiv nje podnela njena sestra. U ovoj situaciji Severina je bila napadnuta, ona je žrtva nasilja, a postoji i medicinska dokumentacija, a ona će sve dokazati u postupku i podneće krivičnu prijavu protiv svoje sestre. Verovatno je bio neki nesporazum u komunikaciji, ona je kartu za Zagreb kupila dva dana pre nego što je putovala, niko je nije pozvao u Splitu da se odazove i da da izjavu. Smartamo da nije bilo potrebe za takvom intervencijom. Njena sestra je podnela krivičnu prijavu protiv nje da joj je nanela telesne povrede, s obzirom da su one u srodstvu, policija je imala potrebu iz tog razloga da uzme izjavu. Severina ima fizičke povrede koje je dobila od sestre”, rekla je Jasminka Biloš za RTL. Kurir.rs