EVO KAKO IZGLEDA JANIN MUŽ, 25 GODINA SU U BRAKU: Krije Se Od Javnosti, ŽIVE U LUKSUZNOM DVORCU (FOTO)

Showbizz

EVO KAKO IZGLEDA JANIN MUŽ, 25 GODINA SU U BRAKU: Krije Se Od Javnosti, ŽIVE U LUKSUZNOM DVORCU (FOTO)

Pjevačica Dragana Jana Todorović više od dvije decenije je u braku sa suprugom Ivanom sa kojim ima kćerku. Oni važe za jedan od najskladnijh parova na estradi, a par se upoznao kada je Ivan imao 21 godinu. Iako svakodnevno uživaju u ljubavi, Janin suprug se gotovo nikada ne eksponira u javnosti, te svoju privatnost strogo čuvaju.

“Kada sam te prvi put vidio nisi mi se svidjela, ali kad si krenula da pjevaš ja sam se zaljubio. Dugo sam razmišljala i na kraju otpjevala Cecinu pjesmu. On je tada imao 21 godinu”, ispričala je Jana u “Sceniranju” detalje njihovog susreta.

“Ja nisam bila za album, htjela sam da budem s njim, da imamo djecu, a on je rekao: ‘Ne. Ti ćeš da snimiš album.’ Možda njegovi nisu bili za na početku. Plakala sam kad me zaprosio, moji su vidjeli da je to to, jedva su čekali da mene prebrinu, da se ne vraćam, sve su polomili po kući, bilo je veselje i slavlje. Svadba je bila mnogo kasnije, taj papir ništa ne znači, toliko smo godina tu gdje jesmo.”

Mnoge se pričalo o tome koliko je pevačicin partener imućan, s obzirom da žive u Dvorcu, a ona je otkrila pravu istinu o kapitalu.

“Njaveće bogatstvo mi je kćerka. Sve drugo… Taj dvorac koji imamo je u vlasništvu mog svekra. Mi smo velika porodica i on je jedan uspješan i cijenjen čovjek. Oduvijek sam živjela skromno i u tom duhu vaspitavam i svoje dijete”, istakla je ona. (novi.ba)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dragana Todorovic (@janavip2011)