PRIZNALA DA JE BILA SA 100 MUŠKARACA, PA SADA IMA OVAJ PROBLEM: Hteo je da mu dam JEDNU STVAR, samo to je tražio

Ispovijesti

PRIZNALA DA JE BILA SA 100 MUŠKARACA, PA SADA IMA OVAJ PROBLEM: Hteo je da mu dam JEDNU STVAR, samo to je tražio

Bivša misica Velike Britanije, Ejpril Benberi izjavila je da je odustala od pronalaženja ljubavi nakon što je izašla sa 100 muškaraca. Ova 32-godišnja “kraljica lepote” kaže da niko nikada ne razgovara sa njom i da su svi muškarci koji su joj se svideli isčezli do četvrtog sastanka, a da stvar bude još gora, Ejpril je dizajner venčanica – okružena nevestama koje stalno pitaju zašto se nije udala.

– U mom poslu, okružena sam budućim nevestama i oni me pitaju da li sam udata, a kada im kažem ne, uvek mi kažu: “Zašto ne?” Kao da je to izvesno! Do sada sam bila na više od sto dejtova i zvanično sam završila sa tim – kaže.

Istakla je da joj “muškarci ne prilaze u barovima i da je pokušala da ih upozna onlajn”. Takođe, podelila je svoja loša iskustva, a kako kaže prednjači onaj gde je momak pokušao da je odvuče u krevet:

“Izašao je sa mnom i rekao da mu “treba malo”. Znala sam kakve su mu namere i ne bih ga pustila ni na kratko. Mislio je da će moći tek tako!”

Bilo je i onih koju su želeli samo da se pohvale što izlaze sa misicom, kao i onih koji nisu hteli da učestvuju u plaćanju večere. (espreso.co.rs)