Taksista Je 15 Minuta Čekao Dok Se Par LJUBIO: Dečko Pitao Za Cenu, Pa Čuo REČENICU Koja Ga Je Šokirala

Ispovijesti

Taksista Je 15 Minuta Čekao Dok Se Par LJUBIO: Dečko Pitao Za Cenu, Pa Čuo REČENICU Koja Ga Je Šokirala

Mladić je do detalja opisao kako je došlo do ove neobične scene koju će dugo pamtiti Jedan anoniman muškarac podelio je svoju ispovest na jednom sajtu na kojem ljudi svakodnevno dele iskustva i traže savete, a mi vam u celosti prenosimo njegovu priču.

Naime, on je opisao jednu neobičnu situaciju koju je doživeo nakon što je koristio usluge taksi prevoznika.

– Obično svi pljuju taksiste, ali ja imam skroz drugačije iskustvo. Decembar mesec prošle godine, nepune dve nedelje nakon što sam se smuvao sa sadašnjom devojkom, hladno ko u Sibiru. Ispratio sam devojku kući i sad stojimo ispred njene kapije, tresemo se oboje, ali nam slatko da se ljubimo. Da krenem, pozovem taksi jer nije imalo teorije da se vraćam pešice što zbog toga što sam se smrz’o, a i podalje živim – napisao je momak i potom objasnio šta se dogodilo kada je stiglo vozilo:

– Doš’o neki čiča i sad ‘ajde što nas je čekao 15 minuta jer nikako da se rastanemo sa devojkom, ‘ajde što mu je motor radio sve vreme nego kada me odvezao i pitam ga koliko, on mi kaže ”50 dinara”. Pitam ga da li se šali jer nikada nije ispod 150, a on mi kaže ”dečko, kod mene postoji popust na zaljubljene parove koji se stvarno vole”. Oduševio me čiča pa sam ga pored tih 50 regularne cene častio i stotkom – napisao je mladić.(objektiv.rs)